Nie rozumiem narzekania i ponaglania, mogliscie przeciez nie wplacac, albo sami cos takiego zorganizowac i zalatwiac wszystko. A co do kiszacej sie kasy to rzeczywiscie kokosy z tego bedzie mial jak mu 5 pln urosnie.
Nie rozumiem narzekania i ponaglania, mogliscie przeciez nie wplacac, albo sami cos takiego zorganizowac i zalatwiac wszystko. A co do kiszacej sie kasy to rzeczywiscie kokosy z tego bedzie mial jak mu 5 pln urosnie.
Czy twój monitor nie wyświetla emotikonek?Zamieszczone przez yasin
Czy tak trudno zobaczyć / wyczuć, że ludzie sobie jaja robią?
No właśnie, to był żart ! 'Kisi' czyt. już się znajduje!Zamieszczone przez yasin
Moze i z emotkami, ale piszecie i piszecie jak by wam faktycznie przeszkadzalo, ze chlopak sie nie uwija tak szybko jak byscie chcieli.
Uwija sie szybciej niz myslicie, mam nadzieje ze do Krakowa na zlot przyjedzie i po piwku (nie jednym!) ze skladkowych pieniazkow postawi :P ;-)
A naklejki "FRAJER" juz wydrukowane i teraz tylko trzeba zbiorke zrobic na koperty i znaczki....... ;-)
Chyba zły dzien miałesZamieszczone przez yasin
![]()
Gratuluje!!! Swietne wyczucie i w ogole!!! Tak trzymaj!!!Zamieszczone przez yasin
20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów
a tak a propos tematu - czy ktoś wie co sie dzieje z Diodakiem? Chyba się w tym tygodniu nie odzywał![]()
Pewnie juz siedzi na Kajmanach za te odsetki i nasza kaseZamieszczone przez Kubaman
I uwierzcie mi, wcale ta kasa sie juz nie kisi
Plynie teraz z pinacolada
![]()
A tak powaznie, to moze cos sie stalo odpukac?
20D, EF 17-40L f1:4; EF 70-200L f1:4; EF 50 f1:1,4; 580EX + kilka gadżetów
ciekawe jestem jak one beda wygladac ( patrz wykonanie )i kiedy beda
![]()