Dwóch ostatnich kolegów to przecież się udziela na forum jak mało kto, a tu co? woda w usta?
Dwóch ostatnich kolegów to przecież się udziela na forum jak mało kto, a tu co? woda w usta?
Ze co?? Przeciez ja wpłaciłem w piątek tydzien temu!!Zamieszczone przez Kubaman
Ostatnio edytowane przez Venio ; 30-09-2005 o 22:50
Venio, spokojnie. Diodaka nie ma, więc nie może tego potwierdzić. Kubaman podaje tylko listę w oparciu na informacje podane w wątku. Skoro Diodaka nie ma tydzień już, więc pewnie nie odebrał Twojego przelewu.
Faktycznie, podrobiona pieczątka agencji z datą sprzed tygodnia... :wink:![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Poprostu troche zgłupiałem :P i myslałem ze nie doszło albo wy sie pomyliliścieZamieszczone przez Tomasz Golinski
Ale z ciebie zartownisZamieszczone przez Silent Planet
![]()
Jak Diodak wroci i potwierdzi liste brakujacych przelewow to ci co nie wplacili dostana po banie bezterminowym - zdejmiemy gdy pieniazki dojda (Diodak poinformuje)![]()
Wróciłem i przepuściłem wszystkie wasze pieniądze 8) ... żartuje. Uzupełniłem na liście ostatnie wpłaty. Zostały cztery osoby które w tym zamówieniu nie dostaną już ID.
Vitez >> candidates for BAN are:
esenpe
jarecki
sfw
thorin
Wpłaty który zostały dokonane 30 września mam nadzieję, że w poniedziałek będą u mnie na koncie. [DoMiNiQuE] oraz Il fuoco proszę podajcie kwoty jakie przesłaliście, abym policzył na ich podstawie liczbę ID/łańcuszków do zamówienia.
Zamówienie wyślę w poniedziałek i od razu dowiem się na kiedy drukarnia się wyrobi.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 01-10-2005 o 20:05
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm