ufff...człowiek uczy sie całe życie - i głupi umiera.ale - miło wiedzieć że są chętni pomóc!serdeczne dzięki!
ufff...człowiek uczy sie całe życie - i głupi umiera.ale - miło wiedzieć że są chętni pomóc!serdeczne dzięki!
A jak sie ostrzy tym cudem ? (mam na mysli pierwszy gadzet), widac dokladnie kiedy jest ostro a kiedy nie ?
a można jakiś link gdzie to kupić?Zamieszczone przez hekselman
Jak to: jak się ostrzy?.....Kolega chyba nie używa wizjera do ostrzenia zdjęć?...No - zakłada się i widać!Prosze przeanalizować swoje pytanie :-)))Zamieszczone przez Polaco
Link? - Giełda w "Stodole"; Allegro - nie wiem czy można podac nr aukcji?....Zamieszczone przez Diabeł
7 stów!
To ja wolę spoglądać i ostrzyć przez wizjerek :-)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64103354
To prawda.
NIe bądźmy gadżeciażami - niewiem jak to się do końca piszę.
Nie po to się kupuje lustrzankę, żeby robić z niego choinkę!!!
//mj
Wg mnie pierwszy gadżet może sie okazać niezastąpiony przy makro. Zeżeli tylko mozna na nim w miare dokladnie zaobserwować gdzie nastawiona jest ostrość to jest to świetne rozwiązanie i gdybym zajmował się poważniej tym typem fotografii to byłby to gadżet obowiązkowy. W innym przypadku to poprostu gadżet![]()
Chodzi mi o to ze te wszystkie LCD'ki nie koniecznie nadaja sie do ostrzenia, np. jak mialem Minolte 7i to przez "wizier" (ekran LCD) bardzo srednio sie ostrzylo, mam na mysli ze rozdzielczosc ekranu nie pozwalala na ustalenie czy juz jest ostro czy jeszcze nie do konca. Czy teraz wyrazilem sie jasno ?Zamieszczone przez hekselman
![]()