Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Problem z Photoshop CS4

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tantal Zobacz posta
    Wybacz szczerość- wierzę tak samo jak w to, że domyślnie miałeś włączone OpenGL.
    Mój CS4 też się zainstalował z domyślnie włączonym OpenGL. Może jakiś test systemu/hardware robi w czasie instalacji i na bazie tego decyduje o wstępnych ustawieniach?

Coś już napisał
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mój CS4 też się zainstalował z domyślnie włączonym OpenGL. Może jakiś test systemu/hardware robi w czasie instalacji i na bazie tego decyduje o wstępnych ustawieniach?
    Na samym początku instalacji sprawdza system (sprawdzanie zgodności systemu czy coś w tym stylu - nie pamiętam jak dokładnie nazywa się ta akcja instalatora). W każdym bądź razie leci pasek postępu i po chwili przechodzi do kolejnego kroku instalacji lub wyświetla komunikat co jest potrzebne. Oczywiśie nadal mozna kontynuować instalację ale na własną odpowiedzialność. Jak próbowałem zainstalować na viście bez SP-1 to zgłosił że powinien być Vista z Sp-1 lub nowszy.
    Jak zainstalowałem Sp-1 to bez żadnych komunikatów przeszedł do instalacji.
    Tak więc jest coś w tym co napisałeś.

Kolego tantal: Może twoja karta nie obsługuje OpenGL i dlatego domyślnie nie miałeś włączonej tej funkcji? :-D
    Ostatnio edytowane przez Tomsarz ; 29-10-2009 o 16:48

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomsarz Zobacz posta
    Na samym początku instalacji sprawdza system (sprawdzanie zgodności systemu czy coś w tym stylu - nie pamiętam jak dokładnie nazywa się ta akcja instalatora).
    Irytująco długuuugo to robi, więc mniemam że dokładnie.
    Kolego tantal: Może twoja karta nie obsługuje OpenGL i dlatego domyślnie nie miałeś włączonej tej funkcji? :-D
    Nieeee:-D ja po prostu nie wyrosłem jeszcze z XP. Pod nim defaultowo zawsze jest odznaczony. Ale na XP świat się jak widać nie kończy, sorki

Dopiero zaczyna Awatar janekmatrix
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Witam.

Skorzystam że wątek już jest i podepnę się z moim pytaniem odnośnie Photoshopa CS4.Mianowicie mam taki problem.Nie wiem jak włączyć funkcję "Save for Web" "zapisz dla internetu i urządzeń"Kombinowałem i szukałem u wujka google ale nici z tego.Nie wiem czy mi brakuje może jakiejś wtyczki czy coś.Pewnie się okaże że to dziecinnie proste ale proszę o pomoc w tej kwestii.Pozdrawiam.

|C50D+BG-E2N||C50 f/1.4||S17-70f/2.8-4||T70-300||430EXII||Manfrotto190CXPRO3+496RC2||Nova180AW |

Coś już napisał
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janekmatrix Zobacz posta
    Witam.

Skorzystam że wątek już jest i podepnę się z moim pytaniem odnośnie Photoshopa CS4.Mianowicie mam taki problem.Nie wiem jak włączyć funkcję "Save for Web" "zapisz dla internetu i urządzeń"Kombinowałem i szukałem u wujka google ale nici z tego.Nie wiem czy mi brakuje może jakiejś wtyczki czy coś.Pewnie się okaże że to dziecinnie proste ale proszę o pomoc w tej kwestii.Pozdrawiam.
    Masz tą funkcję nieaktywną czy wo ogóle jej nie ma na liście?
    U mnie jest aktywna od początku. Nic dodatkowego nie instalowałem, tak po prostu było.

Jeśli jest niewidoczna to sprawdź czy masz ją włączoną w EDYCJA > MENU.

Miasto
    Londyn

Domyślnie

Jest ta funkcja widoczna tylko nie aktywna,przeszperałem wszystkie ustawienia w PS i wszystko mam odznaczone tak jak trzeba.

|C50D+BG-E2N||C50 f/1.4||S17-70f/2.8-4||T70-300||430EXII||Manfrotto190CXPRO3+496RC2||Nova180AW |

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janekmatrix Zobacz posta
    Jest ta funkcja widoczna tylko nie aktywna,przeszperałem wszystkie ustawienia w PS i wszystko mam odznaczone tak jak trzeba.
    http://kb2.adobe.com/cps/327/327577.html

Miasto
    Londyn

Domyślnie

Dziękować już sobie poradziłem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów