Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: [Jablam] Trochę Maćka , trochę Wojtka

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie [Jablam] Trochę Maćka , trochę Wojtka

Jeszcze z września... zapomnialem wrzucic.

Maciek Kuszela - osoby z Poznania powinny kojarzyć tego pana, choc nie tylko z Poznania....

1.

2.

I jeszcze kilka Wojtka, ktorego juz wczesniej wstawialem z fajkami i dymkami...

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdr. Jarek
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nr 2 i 3 IMO najlepsze.
    Do tak wyrazistej twarzy z wąsiskami (3-7) bluza polarowa średnio mi pasuje.
    CanOn Can'tOff

Początki nałogu

Domyślnie

3. Bardzo fajna, CK Austria normalnie

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

To akurat "wyjątkowo" nie byly stylizowane jak to mam w zwyczaju, a zwykle foto ze spacerow po polu..(dlatego polar) . Pzdr.
    Jarek
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Heh, faktycznie, miłościwie panujący przez 68 lat Franciszek Józef I

Portret ma oddawać charakter i osobowość portretowanego - łysina i wąsy jak u harleyowca czy twardziela innej maści, a ze zdjęć spogląda miły i sympatyczny gość. Jak jest faktycznie?
    CanOn Can'tOff

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Heheh.. to raczej nie harleyowiec a botanik. Wojtek? Facet o gołębim sercu! Cieply jak.... bulki w piekarni. Przyjazny jak ..... nie mam okreslen. I do tego usmiechniety czesto, mimo , ze pod wasami tego nie widac.
    Jarek

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

NO i ponownie...

Kilka popelnionych zdjec na poczatku grudnia. Niestety ograniczenie czasowe nie pozwolilo mi zrealizowac pozostalych ukladow ale w koncu nic straconego... zdaze nadrobic.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Aparat - Nikon D700, obiektyw 24-70 2.8 Nikkor, swiatlo - strumieniowe oraz softbox stripe.

No i nie mam komu portretow robic.. Ludzie niby by chcieli a jak co do czego to sie wstydza (nie wiem czemu) (((
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

z drugiej serii 6 i 8 rzuca na łapy, ze szczególnym naciskiem na 6. 7 kompozycyjnie też bardzo mi pasuje, ale za słabo widać skrzydła przyczepione do pleców. O wiele ciekawiej byłoby, gdyby były trochę wyciagnięte z tej carnej czeluści tła. No i niestety białe bokserki dość mocno (za mocno!) skupiają na sobie uwagę.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    No i nie mam komu portretow robic.. Ludzie niby by chcieli a jak co do czego to sie wstydza (nie wiem czemu) (((
    maxmodels, tam znajdziesz chętnych na pęczki.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katharsis Zobacz posta
    z drugiej serii 6 i 8 rzuca na łapy, ze szczególnym naciskiem na 6. 7 kompozycyjnie też bardzo mi pasuje, ale za słabo widać skrzydła przyczepione do pleców. O wiele ciekawiej byłoby, gdyby były trochę wyciagnięte z tej carnej czeluści tła. No i niestety białe bokserki dość mocno (za mocno!) skupiają na sobie uwagę.
    NO akurat bokserki to to nie sa... co do skupienia, pewnie masz racje ale mialem tylko taka jasna tkanine.
    Jarek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów