Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Nr 2 i 3 IMO najlepsze.
Do tak wyrazistej twarzy z wąsiskami (3-7) bluza polarowa średnio mi pasuje.
CanOn Can'tOff
3. Bardzo fajna, CK Austria normalnie![]()
To akurat "wyjątkowo" nie byly stylizowane jak to mam w zwyczaju, a zwykle foto ze spacerow po polu..(dlatego polar) . Pzdr.
Jarek
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Heh, faktycznie, miłościwie panujący przez 68 lat Franciszek Józef I
Portret ma oddawać charakter i osobowość portretowanego - łysina i wąsy jak u harleyowca czy twardziela innej maści, a ze zdjęć spogląda miły i sympatyczny gość. Jak jest faktycznie?
CanOn Can'tOff
Heheh.. to raczej nie harleyowiec a botanik.Wojtek? Facet o gołębim sercu! Cieply jak.... bulki w piekarni. Przyjazny jak ..... nie mam okreslen. I do tego usmiechniety czesto, mimo , ze pod wasami tego nie widac.
Jarek
NO i ponownie...
Kilka popelnionych zdjec na poczatku grudnia. Niestety ograniczenie czasowe nie pozwolilo mi zrealizowac pozostalych ukladow ale w koncu nic straconego... zdaze nadrobic.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Aparat - Nikon D700, obiektyw 24-70 2.8 Nikkor, swiatlo - strumieniowe oraz softbox stripe.
No i nie mam komu portretow robic.. Ludzie niby by chcieli a jak co do czego to sie wstydza (nie wiem czemu)(((
Jarek
z drugiej serii 6 i 8 rzuca na łapy, ze szczególnym naciskiem na 6. 7 kompozycyjnie też bardzo mi pasuje, ale za słabo widać skrzydła przyczepione do pleców. O wiele ciekawiej byłoby, gdyby były trochę wyciagnięte z tej carnej czeluści tła. No i niestety białe bokserki dość mocno (za mocno!) skupiają na sobie uwagę.
Jarek