Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: czytnik kart psuje zdjecia

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie czytnik kart psuje zdjecia

kupilem czytnik kart Hama w syfiastym media (gownie) markt'cie, i po zgraniu zdjec na kompa czesc jest zepsuta, zmienione kolory, pol zdjecia, albo inne szopki, czy to wina czytnika, zakladam ze to czytnik ale wole sie upewnic zanim tam pojade, te same zdjecia czytane po kablu z aparatu sa normalne
    czytnik Hama usb2.0 9in1

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Ale checa,
    Jak dla mnie czytnik to czytnik - czysta mechanika.
    Ja na poczatek sprawdziłbym, czy nie mam wirusa, potem przeinstalował sterownik do USB (chyba że sam czytnik ma swój sterownik - to trzeba przeinstalowac najpierw jego).
    Jeśli masz możliwość sprawdź u kolegi/koleżanki jak działa u niego. Jak to nie pomoże wal z maczugą do Media (Syf) Marketu i zrób mały porządek. Zostaw Panie przy kasie bo one niczemu nie sa winne. :wink:
    //mj

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

dzieki za re, wirusa nie mam, chyba ze sie kryje jutro sprawdze u kumpla, ale cos czuje ze bede musial uderzyc do mm, jak juz cos tam kupuje i sa problemy (zazwyczaj sa) to nigdy z kasjerkami nie gadam :P nigdy wiecej MM nigdy

Arturc
    Guest

Domyślnie

Mam dokładnie taki sam efekt, czytnik Hama USB2.0 9in1 z MM, zdjęcia podzielone i przesunięte połówki, zniekształcone kolory. Coś mi się wydaje, że to jednak wina czytnika, choć sterowników nie instalowałem, działa ze standardowymi z XP, ale może w tym jest problem.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

a masz porawnie zainstalowane sterowniki do USB 2.0 w XPku + ServicePack 1 ??

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Do kosza z czytnikiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
    //mj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Do kosza z XP !!!!!!!

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

do kosza z forum :wink:

Zapędziłem się!!!!!!!!!!!!!!!!!
    //mj

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Do kosza z XP !!!!!!!
    To nie jest metoda...
    ...bez urazy Vitez ale jak ktos pisze "Do kosza z XP" (i zapewnie klika na win98 ) to po prostu dla mnie nie ma zielonego pojecia o tym systemie albo nawet wogole o komputerach
    tym bardziej ze mowimy o obsludzie USB...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
    ]
    ...bez urazy Vitez ale jak ktos pisze "Do kosza z XP" (i zapewnie klika na win98)
    Teraz klikam na 2000Pro , w domu mam ladnie poustawiane win ME (troche sie nameczylem by dobrze dzialal ale dziala).

to po prostu dla mnie nie ma zielonego pojecia o tym systemie albo nawet wogole o komputerach
    tym bardziej ze mowimy o obsludzie USB...
    Nie trafiles z tym pojeciem o komputerach. Mam po prostu inne zdanie, na podstawie byc moze innych potrzeb czy wrazen.
    Czyjes odmienne zdanie raczej powinno sie szanowac niz szykanowac w stylu "bez urazy ale sie nie znasz" . To ze ktos, z wlasnych powodow nie lubi XP wcale nie jest dowodem na to ze nie zna sie na komputerach... jest jedynie odmiennym zdaniem wobec twojego.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów