Pokaż wyniki od 1 do 10 z 668

Wątek: 1D Mark IV - już oficjalnie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wiesz co, nawet mi się nie chce podejmować polemiki. Zwróć tylko uwagę na to, że argumenty tych co aparat mają lub używali są zupełnie inne od tych, co by bardzo chcieli mieć, ale nie mogą i muszą sobie wytłumaczyć dlaczego.
    to jest dość żałosne, uważasz że mnie nie stać na owy aparat i dlatego głoszę takie opnie a nie inne? zlituj się... proszę...
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    to jest dość żałosne, uważasz że mnie nie stać na owy aparat i dlatego głoszę takie opnie a nie inne? zlituj się... proszę...
    Lepiej radośnie pisać o czymś, czego nie widziało się na oczy powołując się na opinie domorosłych inżynieruff, którzy i tak wiedzą lepiej niż producent aparatu?
    Zrozum wreszcie, że podejmujesz głupią polemikę na temat czegoś, o czym nic nie wiesz.
    Jarek

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    opinie domorosłych inżynieruff, którzy i tak wiedzą lepiej niż producent aparatu?
    Ja bym to ujął inaczej..
    Inżynierowie wzięli instrument elektrooptyczny - pomierzyli, poważyli i wyciągnęli na tej podstawie wnioski. To jedna strona medalu.
    Fotograf wziął aparat fotograficzny i ocenił go na podstawie zdjęć. To medalu strona druga...
    Cytat Zamieszczone przez Tato Malutki, Stuart
    - Widzisz Stuart, każdy medal ma dwie strony.
    - Ten za długoletnie pożycie też?
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów