Pokaż wyniki od 1 do 10 z 668

Wątek: 1D Mark IV - już oficjalnie

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sfw Zobacz posta
    A jeśli coś się przemieszcza 250 m/s? Nie wiem z czym problem jeśli chodzi o focenie samochodów, ale na moim MkIII strzelanie jetów poruszających się nieco szybciej nie sprawia większych kłopotów nawet head on (szkła to 200, 300 i 500 mm od 2,8 do 4) Robię tylko RAWy przeważnie 5-10 w serii, odsetek OOF niewielki. Jeśli jak piszą AF w MKIV jest lepszy to ... tylko się cieszyć.

pzdr
    Auto widzisz może na odcinku 80- 50m max czyli 1 do 1,5 sek (u mnie bo inne kraje maja drogi szerokie i nie ma problemów z chaszczami), i na ma mowy o śledzeniu go, pojawia się i znika ot tak to wygląda , to jak byś focil pokazy lotnicze stojąc miedzy domkami na osiedlu mieszkalnym gdzie widzisz tylko 100m nieba nad sobą i nic więcej bo lewej i prawej ściana .

Nie zawsze ale czasami tak to wygląda , wiec jak poprawili to robi sie ciekawe narzędzie do pracy i skakanie ponad ISO 6400 może być jako ciekawostka.

Pozdrawiam Darek

p.s

sfw wspomniales o pokazach i widziałem twoje foty z pokazów uu kozackie gratulacje , podobają się śmigłowce najbardziej bo samolotów się naoglądałem choć tez naprawdę super wyszły .
    18 i 23 robie Wow na widok zdjec.
    Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 24-01-2010 o 13:12
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Uprawnienia umieszczania postów