no ja widze co innego, paru kolegow po fachu (reportaz) juz robi Nikonami, wielu chcialoby robic Nikonami ale stos sprzetu powoduje ze przesiadka jest nieoplacalna, czego strasznie zaluja.
spojrz w moja stopke i domysl sie dlaczego nie sprzedaje moich gratow (podpowiedz: obiektywy), spojrz tez na body, nie podniecam sie nowosciami i nie robie w majtki jak wiekszosc widzac wiecej Mpix i wieksze szumy niz w poprzednikach
tak, tak, wiem ze sie powtarzam ale 6400 w 1D3 czy 1D2 jest takie samo jak w 1D4, dlaczego wtedy sie nimi nikt nie podniecal?
ehh, piszesz jak człowiek, ktory jak widzi na pudelku im wieksze liczby to od razu musi je kupicWTF?! Nie żartuj 12 MPx w pro body, to było w 2002 roku... niech już zrobią low light range finder czyli 5D reloaded za grosze i 3D za $4500 na 16 MPx.
Słowo klucz: klęska napisane w bliskim sąsiedztwie wyrazu Canon to jak czerwona płachta na Kolekcjonera. Daję ci do godziny![]()
jasne ze chcialbym aby taki 3D (odpowiednik D700) sie pojawil, ale ja pisalem o potrzebie prawdziwego pro body z niskimi szumami, identyczna budowa jak 1D i pelna klatka, 10fps i 12Mpix
po co wiecej niz 12Mpix? dla szpanu chcesz miec?
dokladnie, szczegolnie ze jak jakas agencja kupi 1D4 (moze ten AF faktycznie bedzie taki cudowny) to i tak nie bedzie nikt robil na 16Mpix tylko wlasnie na 8!