Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
No przecież odpowiedź cytujesz. "Was" czyli "tych wszystkich, którzy się tym tak bardzo podniecają".
Czyli których wszystkich co się podniecają?

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
Tak, tak ;-)
Tu nie chodzi o żadną legitymację tylko o to że zgraja dzieciaków i onanistów podnieca się filmami i tym że będzie też takie kręcić, jak tylko kupi sobie aparat z funkcją filmowania. I na podnieceniu się kończy. Jeśli się mylę to niech ktoś z CB pokaże jakiś "filmik"
A to znów kogo masz na myśli?

Nie wiem co próbujesz udowodnić wciąż rzucając jakieś ogólniki i co do osób i co do tematu ale na tyle na ile ja znam zagadnienie to większość osób (nie są to dzieciaki - na ogół ludzie którzy mają już swoje 8)), która kręci filmy nie ma dsl-r, część z nich się zastanawia nad tym rozwiązaniem (i to raczej tańszym niż 1D mkIV ->7D) i nic nie pokażą na żądanie, bo to praca wielu ludzi i kosztuje na tyle dużo, że nikt Ci tego za darmo nie pokaże.

A co do "podniecania się" - nie wiem czemu nadużywasz tak często tego słowa ale niech będzie - w dslr "podnieca" filmowców głównie możliwość wymiany szkieł i DR matryc w dslr-ach, a nie jakość przy słabym świetle (w większości przypadków oświetleniowiec dba o to żeby światła było aż nadto), czy mała GO (to też rzadko jest potrzebne).

I na koniec według mojej oceny nowa jedynka wnosi stosunkowo mało nowego do świata filmu dslr - tu przełomem był IMHO 7D i dlatego nie spodziewam się żeby ktoś (kto poważnie traktuje temat filmu) się specjalnie "podniecił" premierą 1D mkIV z tego powodu.