Originally Posted by Czacha
Kolega ma swieta racje...wiec moze jednak uderzymy do Tykocina???
Originally Posted by Czacha
Kolega ma swieta racje...wiec moze jednak uderzymy do Tykocina???
Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...
no i zagwaozdka: gdzie jechac.
niech osoby chetne sie wypowiadaja.
ja dalej jestem za Biebrza - choc w niedziele mozna by bylo ruszyc na Tykocin![]()
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
To ja proponuję do Słońska - największy rezerwat ptaków w Europie![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
owszem.. tablice "zakaz wstępu" czy tez "wstęp wzbroniony" wiszą... co nie znaczy ze tam nie da się wejść i bezpiecznie wyjść... byłem tam kilka razy i mimo zakazów udało mi się cało wyjść. Tablice wiszą po to, zeby nikogo nie ciągali po sądach jak ktoś np spadnie z jednego z bunkrów... bo na niektórych oj wysoko jest... to chyba tyle na temat (nie)bezpieczenstwa. A co do tego gdzie..... ja moge się dopasować... byle za aparatem i zeby była choć kura <hahaha>![]()
pozdrawiam
Metus
Caly majdan mialem przy sobie (tylko bez monopodu i statywu) w Kolonii i to w torbie (obecnie planuje plecak na tego typu wyjazdy), 12 godzin lazenia po miescie, 3 dni - wytrzymalem 8)Originally Posted by Scaramanga
Ale... i tak juz inaczej zaplanowalem ten weekend - chetni tez moga sie zabrac (skoro Czacha zniecheca do zaplanowanych okolic) bo jade na kilka dni na wies lubelska, tam gdzie rodzice z dusznego, glosnego Lublina sie wyniesli (30km od Lublina obok zalewu Zemborzyckiego w kierunku na Bychawe - Tuszów).
W planie wąwozy, wzgorza, chalupy wiejskie, strumyk, zrodelko (mam tuz obok domu uroczysko z lessowym zrodelkiem), lasy... ewentualnie i Lublin w jakis dzien.
No jak z tym plenerem bedzie?
Ma ktos 2 miejsca z raszwy, Radomia, Puław lub okolic?
Jak sie nie pomylilem to bylem tam w lipcy i miale spotkanie z losiem oko woko
W tej wsi maj chate bracia Kłosowscy, zani fotograficy przyrody
Przecież nie musisz się chwalić sprzętem w pociągu. Może sobie spokojnie leżeć w plecaczku.Originally Posted by Vitez
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
temat ciagle aktualny: zbieramy chetnych i jedziemy.Originally Posted by aqua
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Jak juz kroja to kroja jak leci a nie najpierw obserwuja co kto ma (ot slynne gazy nasenne czy wjazdy 6 karkow wypelniajacych przedzial).Originally Posted by Algier