Wlasnie jestem w trakcie szukania podkolanówki moro, niestety nigdzie dostac nie moge. Obecnie mam maskowanie bazarowe za 5zł - koszulka moro, podszyta na dole. Juz sporo czasu uzywam i jest ok.
Osłona na stałe wyciagnieta, dekielek zmieniony na zamiennik ala ten od Tamrona/Nikkora (bo Canon'owski to sie z tubusa wydłubac nie da...)
skarpeta lepsza![]()
... muszę przyznać, że skarpeta to też mój numer jeden !!! :-D
Dlatego pisalem, ze szukam podkolanowki moro
Lepsza niz skarpeta zwyka, bo dluga.
dla chetnych podaje linki do skarpetek moro - jednak drożej niż na bazarze
link 1 link 2 link3
z drugiej skarpety zrbiłem maskowanie 70-200 więc parka sie przydała.
4 zł a mina mamusi bezcenna - "a to miały byc do lasu?!"
zacznę się teraz rozglądać nad maskowaniem zimowym - jutro dzień bazarowyw moim miasteczku
Czy czasem najlepszym maskowaniem zimowym nie jest ściągnięcie maskowania wogle?![]()
latem jak myję skarpetę to strasznie zakurzona. wiem ze zima nie ma takiego kurzu w powietrzu ale zwykłe przedzieranie się przez chaszcze mogą zadrapać lakier.
Polecam taśmy firmy McNett jedną z zalet jest to że kleją się tylko do siebie, generalnie mają służyć do obklejania broni myśliwskiej, noży itp. Da się ją lekko naciągać więc idealnie przylega do wszelkich krzywizn. Obkleiłem swoją 400'setkę i jestem super zadowolony wada to cena około 70zł za rolkę ale tak 3 obiektywy z rolki można obkleić![]()
5D, 400/5.6L ;17-40/4L ;50/1.4 ;70-200/4 L;24-105/4L; M42
Skarpeta moreguna rządzi![]()
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB