Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: A590 i duplikacja slajdow

Domyślnie A590 i duplikacja slajdow

Witam !! Jestem od niedawna posaidaczem canona a590 i chcialem sie dowiedziec czy da rade tym aparacikiem dokonac duplikacji slajdow czy tez musze dokupic jakies soczewki makro albo czy w ogole dac sobie spokuj robienia tego tym aparatem.Bardzo prosze Was o porady i rady !!!

Uzależniony

Domyślnie

A co rozumiesz przez "duplikację slajdów", bo chyba nie naświetlenie ze slajdu na slajd?

Zwyczajowo do zabawy z klisza>cyfra "na domowe potrzeby" są odpowiednie skanery, od biedy także przystawki do typowych skanerów płaskich, ale jeśli to jednorazowa sprawa i ilość slajdów nie jest z byt duża, to może lepiej znaleźć jakiś przyzwoity lab -skanowanie to dość powszechna usługa (jeśli ilość jest większa zwykle nie ma też problemu z negocjacją cen ).
    Eksperyment z aparatem (zwłaszcza kompaktowym) traktowałbym raczej jako... no właśnie -eksperyment Sam jestem teraz ciekaw czy ktoś już czegoś takiego próbował i z jakim skutkiem? Ja w każdym razie z kompaktem bym się do tego nie zabierał.

Domyślnie

Witam !! W koncu miałem chwilke wolnego czasu i zabralem sie za duplikacje moich slajdow aparatem canon a590is (kompakt) jedyna moja inwestycja to zakup soczewki +10 dioptri a tak to wyglada :
    [img=http://img245.imageshack.us/img245/2898/obrazek3mr.th.jpg]

Jest to zdjecie bezposrednio z aparatu bez obrobki jedynie co zrobilem to wykadrowalem !!
    Czy moze mi ktos doradzic co ewentualnie jeszcze mozna by poprawic w ustawienich aparatu ??
    Pozdrawiam Wszystki !!
    Ostatnio edytowane przez prezestb ; 06-01-2010 o 00:40

Uprawnienia umieszczania postów