Pokaż wyniki od 1 do 10 z 80

Wątek: PHOTOLO - sprzedawca allegro

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie Odp: PHOTOLO - sprzedawca allegro

Cytat Zamieszczone przez dzeej Zobacz posta
    Nowart co tu ma do tego uczciwość. Różnica w kwocie jest i to znaczna - bo gdzie możesz sobie pozwolić na stratę 15 zł z portfela, to już 15k raczej nie wyrzucisz i nie machniesz ręką. Dlatego też takie umowy na słowo honoru nie mają sensu, każdy wie jak jest w naszym kraju.
    Jak to "co tu ma do tego uczciwość"? Żartujesz czy nie łapię sarkazmu? Kwestią tego czy ktoś będzie się ubiegał o zwrot swoich pieniędzy ma być świstek? Nie wierzę co czytam...
    Nie moje pieniądze to je zwracam, nie istotne czy 10 czy kilka zer więcej. Proste.

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Sorry, ale sprzedawcy anonimowi prowadzący jedynie "zaufaną" działalność partyzancką w internecie nie mylić z działalnością gospodarczą w obecnych czasach nie są dla mnie partnerami do jakichkolwiek interesów. Dziś są jutro ich nie ma. I kasy też.
    aaa no tak, zapomniałem, że wg Twojej nomenklatury uczciwy może być tylko ten co ma DG, bo tylko tacy są krynicą uczciwości, moralności i takowych kwestie bankructw, wypadków losowych i podobnych nieszczęść się nie imają. Widzę to dobitnie w coraz częstszych problemach z legalnymi sprzedawcami, którym nie przeszkadza wciskać klientom kit czy nie zwracać pieniędzy. No ale wszystko gra, w końcu płacą zus więc muszą być uczciwi i rzetelni, jedno wynika z drugiego
    Błagam Cichy, reklamuj się , dyskryminując innych w trochę mniej śmieszny sposób... zapomniał wół... co? EOT, miłego weekendu
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 03-10-2014 o 11:48

Uprawnienia umieszczania postów