Fajne zdjęcia. Od razu oglądam jak widzę, że masz coś nowgo![]()
Fajne zdjęcia. Od razu oglądam jak widzę, że masz coś nowgo![]()
Heh, widzę że 'ruinowe' klimaty :grin: Są na topie oczywiście
Seria ciekawa. Jak dla mnie faworytem jest 2 czy też nawet 3.
Fajnie się też zgrało ubranie modelki. Pasuje do otoczenia.
Uderzę kiedyś na Śląsk, to pofocimy razem...
BTW, wybierzcie się kiedyś wieczorem (~23cia) na dworzec główny w Katosach. Sporo nurków się tam kręci/śpi. Może akurat nikt was nie pogonii uda się cyknąć parę niezłych fot.
Pozdro!
zdjecia od #1 do #5 i #8 to efekt wspolnej pracy ktora opisana jest w tym watku http://canon-board.info/showthread.php?t=9535![]()
a tak na powaznie dobra robota Venio
EDIT:
odbitka #8 mnie frapuje, ta klatka taka byla czy to zadymiony papier ze prawy bok taki ciemny ?
Ostatnio edytowane przez thorin ; 22-03-2006 o 12:31
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
To jest zart rozumiem?Zamieszczone przez thorin
![]()
Zamieszczone przez Venio
ja tez mam taka nadzieje, bo 3 Twoje odbitki maja taki sam feler, wiec jak zadymiles, to mam paczke do wyrzuceniaokaze sie w poniedzialek pozdro
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
1 bardzo dobra, jest w niej takie cos ze Ciagle na nia patrze. dobra robota :-)
2 bardzo ladny pies![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Zamieszczone przez FOTOGRAF
tylko co ? krzyz w mocnym punkcie czy ziarno filmowe ? mam prosbe zacznij wreszcie gadac do rzeczy a nie komentowac jak na plfoto... wybacz Venio osobiste wycieczki.
Co do Nera (dobrze pamietam?) ja wiem ze Twoj pies jest tak szybki jak Twoj wsad ala Kobe Bryantale troszke krotszy czas by mu nie zaszkodzil a zamrozenie samego psa w panningu byloby lepsze ale to tylko MHO
pozdrawiam
krzysiek