no i co? chyba ok?
no i co? chyba ok?
gra i buczy bebop
jasne bebop, nie narzekam. chociaz brakuje troche szybkosci AF, widac to w trojce kiedy dziewczyny sobie szly wolnym kroczkiem, albo mam manie![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ale co chciałeś - żeby obie były ostre? w takim razie błąd pomiaru DOF się kłania ;-) przy takiej odległości pomiędzy nimi to niestety musiałbyś nieźle przymknąć, a nie sądzę żeby taki zapas światła był, patrząc po śniegu ;-)
gra i buczy bebop
ISO 200, t= 1/800, f/4ale nie wiem wsumie o co chodzi thorinowi
ja wlasnie takie rozmazanie chciałem zrobic i tyle
![]()
nie nie bebop, ta z tylu miala byc nieostra, ta z przodu nie jest zyleta... no patrz i wrobilem sie sam, sam analizuje ostrosc tego szkla![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ładne (a) te ostatnie.
Przewijałem sobie strone 1 zdjęcie 2 3 i tu nagle S.R.U.! owczarek !!!!!!!
Moim zdaniem troche za bardzo dopalone, chyba że Pani ma taką jasną cerę. pozdr
wygląd fotek jest taka jak w rzeczywistoscimoze jest odrobine zajasna skora ale hmm nie wiem czemu tak wyszło szczerzemowiąc. Obnizając EV w rawie wychodziło za ciemno i było jeszcze sporo miejsca z prawej strony histogramu wiec to tez źle.
Sczerze polecam twojej modelceZamieszczone przez Venio
:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73480
Szczegolnie ostatnie strony tego watku - zawieraja juz sprawdzone opinie o tym podkladzie we fluidzie. Nawet najjasniejszy kolor jest dosc ciemny, a do tej cery polecalbym numerek 25 - Nude (dla mojej Izy za ciemny, 15 jest w sam raz).
Na zdjeciach jeszcze nie testowalem - czekam az bedzie cieplej... ale na zywo wyglada to na bardzo dobra inwestycje.
Dobry makijaz to cos czego nie uzyskasz w postprocessingu zdjeca jednoczesnie moze byc kluczowym elementem udanych portretow.
dziękuje. Jako postaram sie to delikatnie zaproponowac mojej dziewczynieale te zdjęcia to był zupełny spontan. Wstalismy rano i poszlismy na spacer bo dobra pogoda była i nagle wyciagnąłem aparat i zaczałem cykac
wiec ona z makijazem "na szybko" ale co tam
mi sie podoba