to drugie z kaczkami genialne. ta co patrzy się na prawo jakby mówiła do koleżanki:
"I tak nic tam nie znajdziesz do żarcia, ja nie znalazłam. Więc dlaczego miałabyś mieć lepiej niż ja"
to drugie z kaczkami genialne. ta co patrzy się na prawo jakby mówiła do koleżanki:
"I tak nic tam nie znajdziesz do żarcia, ja nie znalazłam. Więc dlaczego miałabyś mieć lepiej niż ja"
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
mi sie najbardziej spodobal pajaktlo, detale, super!
za to konik slabiutki ;(
350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl
Ja ostatnio też miałem sesje z pająkiem - łypał na mnie groźnie zza czułki.
http://www.macieju.scholaris.pl/przy.../images/08.JPG
Mam nadzieję że i Wam się spodoba.
inny zoom - inna fotka. nie sposob ich porownywac....Zamieszczone przez Maciej
Venio-wi udalo sie uchwycic pajaka z siecia, co do mnie bardziej przemawia. swoja droga: widzialem podobny perwersw jakims foto-katalogu, gdzie byl tylko ksztalt pajaka na tle zachodzacego slonca
![]()
Ja to raczej myślałem na czymś takim ze to ciekawska kaczka w stylu "co tam masz?"Zamieszczone przez Il fuoco
ale tez podobnie
A co z konikiem nie tak?Zamieszczone przez gawryl
Ostatnio edytowane przez Venio ; 03-10-2005 o 16:28
Powiem ci tyle... ze różnica między 200mm a 300 jest minimalna. A jakość L'ki jest o wiele lepsza niz sigmy. A zawsze przeciez mozesz sobie dokupic konwerter x1,4 przeciez.Zamieszczone przez borkomar
Ja jesli bede zmieniał sigme to tylko na 70-200 f/4 L
Jak chcesz to mozemy sie zamienićhehe ja tobie sigme ty mi L'ke
![]()
jakos tak... geby nie widac (bo sie za lisciem schowal), oczy malo wyrazne, zero detali na pancerzu (za sprawa krotkiej GO i mocnego swiatla)....jakos mi nie przypasil.Zamieszczone przez Venio
pochwale sie swoim
a pajak #2 - czern tla nie czarna (na poprzednim tak, tutaj nie), sciete nogi - wole pajaka #1![]()
co do tej 'czerni tła' to tło tak naprawde nie było czarne ale na tym pierwszym zdjęciu poprostu tak wyszłono ale to nie zmienia faktu ze tez wole tego pierwszego pająka
No a twoj konik fajny![]()