Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 173

Wątek: [Venio] Moje fotki =)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

zdjecia od #1 do #5 i #8 to efekt wspolnej pracy ktora opisana jest w tym watku http://canon-board.info/showthread.php?t=9535

a tak na powaznie dobra robota Venio

EDIT:

odbitka #8 mnie frapuje, ta klatka taka byla czy to zadymiony papier ze prawy bok taki ciemny ?
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 22-03-2006 o 12:31
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    EDIT:

odbitka #8 mnie frapuje, ta klatka taka byla czy to zadymiony papier ze prawy bok taki ciemny ?
    To jest zart rozumiem?

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    To jest zart rozumiem?

ja tez mam taka nadzieje, bo 3 Twoje odbitki maja taki sam feler, wiec jak zadymiles, to mam paczke do wyrzucenia okaze sie w poniedzialek pozdro
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Miasto
    Katowice

Domyślnie

dwa nowe shoty

#1 - taki detal. Zdjęcie zrobione w pociągu. Siedziały koło mnie dwie strasze panie i non stop sie modliły. Wygladały jakby były w transie. Nawet nie zwracały uwagi na to ze robiłem im zdjęcia.

#2 - a tutaj moje cwiczenia w panoramowaniu

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

1 bardzo dobra, jest w niej takie cos ze Ciagle na nia patrze. dobra robota :-)
    2 bardzo ladny pies
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    1 bardzo dobra, jest w niej takie cos ze Ciagle na nia patrze. dobra robota :-)

tylko co ? krzyz w mocnym punkcie czy ziarno filmowe ? mam prosbe zacznij wreszcie gadac do rzeczy a nie komentowac jak na plfoto... wybacz Venio osobiste wycieczki.

Co do Nera (dobrze pamietam?) ja wiem ze Twoj pies jest tak szybki jak Twoj wsad ala Kobe Bryant ale troszke krotszy czas by mu nie zaszkodzil a zamrozenie samego psa w panningu byloby lepsze ale to tylko MHO

pozdrawiam
    krzysiek

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

tylko co ? krzyz w mocnym punkcie czy ziarno filmowe ? mam prosbe zacznij wreszcie gadac do rzeczy a nie komentowac jak na plfoto...
    ok, postaram sie

koniec off topicu
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Miasto
    Katowice

Domyślnie

tylko co ? krzyz w mocnym punkcie czy ziarno filmowe ? mam prosbe zacznij wreszcie gadac do rzeczy a nie komentowac jak na plfoto... wybacz Venio osobiste wycieczki.

Co do Nera (dobrze pamietam?) ja wiem ze Twoj pies jest tak szybki jak Twoj wsad ala Kobe Bryant ale troszke krotszy czas by mu nie zaszkodzil a zamrozenie samego psa w panningu byloby lepsze ale to tylko MHO

pozdrawiam
    krzysiek
    ziarno nie było dodawane w PSie :P zdjecie jest robione na ISO 1600 i jeszcze podbijana ekspozycja w RAWie.
    Pozdr

Bywalec Awatar sail0r

Domyślnie

na #1 fajnie książeczka wyszła... na taką starą jak właścicielka....
    S45 user

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tak sobie na kanwie innego watku looknalem i sesja z Sonia naprawde nalezy do takich sobie.
    Wiele rekompensuje ladna modelka ale albo nie zadbales o jej komfort albo nie w tym momencie naciskales spust bo na wiekszosci zdjec jej miny sa wyjatkowo sztuczne i wymuszone.

Klimaty industrialne maja to do siebie (oprocz tego ze sa ostatnio popularne) ze musza tez byc rozsadnie zagospodarowane. A tego wlasciwie nie widac oprocz zdjecia schodow (nr 7 bodajze), ktore IMHO jest najlepsze z calej serii.
    Co innego ciasny portret na tle scian czy okien a co innego cala sylwetka w jakims otoczeniu. Jedno ze zdjec pokazuje ze Sonia wchodzi do wysokiej hali i zachowuje sie jakby zwiedzala ... no ma to jakis sens. Co natomiast ma przekazac zdjecie dziewczyny i dwoch obskurnych wnek w mocnym punkcie ? To taki artyzm na sile nieco.

Same dymiace kominy to tez zadna fota ... ani to ciekawe ani odkrywcze po prostu kominy.

Za to ta Pani czytajaca i modlaca sie jest rewelacyjna. Chyba najlepsze Twoje zdjecie chociaz ja bym dal nieco mniej ziarna i bardziej do tego ziarna sie przylozyl (zeby bylo nieco bardziej "analogowe"). Dobry kadr, fajne kontrasty no i ma przekaz czego o wiekszosci zdjec jakie sie oglada w sieci nie mozna powiedziec.

I ostatni komentarz co do chamstwa w Twoich postach. W zaden sposob nie tlumaczy Cie to ze masz 19 lat i obrazliwe komentarze w stosunku do forumowiczow napewno nie przysporza Ci popularnosci. To nie podworko ani blokowisko gdzie teksty z watku Analog vs Cyfra rozsmiesza gawiedź spod budki z piwem i dobrze zebys o tym pamietal.

Pozdrawiam i zycze wiekszej ilosci tak dobrych zdjec jak te ostatnie

Strona 15 z 17 PierwszyPierwszy ... 51314151617 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów