Strona 13 z 17 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 173

Wątek: [Venio] Moje fotki =)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

nie nie bebop, ta z tylu miala byc nieostra, ta z przodu nie jest zyleta... no patrz i wrobilem sie sam, sam analizuje ostrosc tego szkla
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ciągłe zmagania z portretem

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Ładne (a) te ostatnie.
    Przewijałem sobie strone 1 zdjęcie 2 3 i tu nagle S.R.U.! owczarek !!!!!!!
    Moim zdaniem troche za bardzo dopalone, chyba że Pani ma taką jasną cerę. pozdr

Miasto
    Katowice

Domyślnie

wygląd fotek jest taka jak w rzeczywistosci moze jest odrobine zajasna skora ale hmm nie wiem czemu tak wyszło szczerzemowiąc. Obnizając EV w rawie wychodziło za ciemno i było jeszcze sporo miejsca z prawej strony histogramu wiec to tez źle.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    wygląd fotek jest taka jak w rzeczywistosci moze jest odrobine zajasna skora ale hmm nie wiem czemu tak wyszło szczerzemowiąc.
    Sczerze polecam twojej modelce :
    http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=73480

Szczegolnie ostatnie strony tego watku - zawieraja juz sprawdzone opinie o tym podkladzie we fluidzie. Nawet najjasniejszy kolor jest dosc ciemny, a do tej cery polecalbym numerek 25 - Nude (dla mojej Izy za ciemny, 15 jest w sam raz).
    Na zdjeciach jeszcze nie testowalem - czekam az bedzie cieplej... ale na zywo wyglada to na bardzo dobra inwestycje.
    Dobry makijaz to cos czego nie uzyskasz w postprocessingu zdjec a jednoczesnie moze byc kluczowym elementem udanych portretow.

Miasto
    Katowice

Domyślnie

dziękuje. Jako postaram sie to delikatnie zaproponowac mojej dziewczynie ale te zdjęcia to był zupełny spontan. Wstalismy rano i poszlismy na spacer bo dobra pogoda była i nagle wyciagnąłem aparat i zaczałem cykac wiec ona z makijazem "na szybko" ale co tam mi sie podoba

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dziękuje. Jako postaram sie to delikatnie zaproponowac mojej dziewczynie
    Najlepszy i zarazem bardzo delikatny sposob zaproponowania jej tego to po prostu... prezent .

ale te zdjęcia to był zupełny spontan. Wstalismy rano i poszlismy na spacer bo dobra pogoda była i nagle wyciagnąłem aparat i zaczałem cykac wiec ona z makijazem "na szybko" ale co tam mi sie podoba
    Zazdroszcze takich spontanow ... jak ja swojej powiem "idziemy na spacer" to ok pol godziny minimum musze czekac az wyjdzie z lazienki gotowa do spaceru...

Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zazdroszcze takich spontanow ... jak ja swojej powiem "idziemy na spacer" to ok pol godziny minimum musze czekac az wyjdzie z lazienki gotowa do spaceru...
    ten spacer sie bez tego obył tylko dlatego ze była godzina 14 wiec słonce powoli uciekało

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ten spacer sie bez tego obył tylko dlatego ze była godzina 14 wiec słonce powoli uciekało
    To zadna wymowka ... u mnie to by bylo "to kiedy indziej... przeciez nie moge wyjsc do ludzi taka nieprzygotowana"

Miasto
    Katowice

Domyślnie

heh no moja miała akurat ten spacer zaplanowany od poprzedniego dnia a ze w nocy impreza to wstalismy po 13 dopiero a Marta by nie zmarnowała takiego dnia bo pogoda była super hehe i to tym razem ja dostałem opierdziel ze sie wolno zbieram bo wsumie to nie chciało mi sie wychodzic (KAC)

Strona 13 z 17 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów