Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 98

Wątek: [Boobsoon] Moja mała pumi

Dopiero zaczyna Awatar Boobsoon

Domyślnie

Dawno się nie wychylałem po ostatnich uwagach. Heh powiedzmy ze starałem się doszlifować rzemiosło i charakter Mam nadzieję , że nieco zmądrzałem przez ten czas

Miałem ostatnio okazję popracować mój PIERWSZY raz w małym studio z kolegą Markiem , a oto wyniki do waszej oceny

ps. tym razam komentarze przyjme z pokorą
    ps2. Numeracje zdjęć zacznijmy od nowa, ok ?

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
    ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !

Dopiero zaczyna Awatar dus.jakub
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

oglądam Twoje zdjęcia aktualnie w szkole na Macu i aktualnie jest zbyt ciemno, dużo szczegółów ginie w cieniu. Dla mnie na nie.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A czy aktualnie maki na których aktualnie oglądasz mają aby aktualnie skalibrowane matryce?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar Boobsoon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A czy aktualnie maki na których aktualnie oglądasz mają aby aktualnie skalibrowane matryce?
    a więc panku , powiedz jak to wyglada u Ciebie. obrabiałem to na skalibrowanym monitorze. skalibrowanym w sensie metoda domową. niestety na lepsze metody nie stac :neutral:
    50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
    ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !

Dopiero zaczyna Awatar dus.jakub
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

w tym momencie jestem w domu i oglądam zdjęcia na skalibrowanym monitorze i nadal minimalnie ciemnawo, chociaż już lepiej.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boobsoon Zobacz posta
    a więc panku , powiedz jak to wyglada u Ciebie. obrabiałem to na skalibrowanym monitorze. skalibrowanym w sensie metoda domową. niestety na lepsze metody nie stac :neutral:
    To nie było do Ciebie, trochę rozbawiło mnie wymienianie marki komputera jakby to miało gwarantować jakość obrazka. Dla mnie git, rozumiem koncepcję i uważam że takie głębokie cienie w tym przypadku się bronią.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany

Domyślnie

wiesz co, wyjdź lepiej z domu/klatki/studia i pstryknij z auto jakiś landszaft, najlepiej zieloną łąkę i niebieskie niebo - powinno wyjść lepiej
    bo jeżeli faktycznie to co robisz robisz tym co masz wpisane w stopce, to ja sprzedaję cały swój sprzęt i wracam do zenita
    trochę pokory, gościu

Miasto
    wawa

Domyślnie

A do kogo to było?

Coś już napisał Awatar eminesia
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

U mnie nie jest za ciemno, natomiast na pierwszych pięciu zdjęciach mój wzrok ciągle wędruje na oświetlone tło, zamiast na modela, niestety...
    Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS

Graj!

Dopiero zaczyna Awatar Kito
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

ciemno może i jest ale są też postępy :-) wkońcu ostre zdjęcia bez przesadnego "blura" ;-)
    2 - podoba mi się klimacik ale usunąłbym tło żeby było czarne.
    pozwoliłem sobie zaszaleć na szybko z 4

4,5,6 - nie mam co prawda doświadczenia ze studiem ale przy tych właśnie zdjęciach brakuje mi jakiejś lampy z tyłu skierowanej w modela.
    FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
    C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
    Ślubne i inne na www.fotoduet.eu

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów