Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 98

Wątek: [Boobsoon] Moja mała pumi

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No i o to mi przecież chodzi - mi się nie podoba (Ani blur, ani podpis). Nie zamierzam Cię przekonywać, po prostu widzę i komentuję żeby pomóc - czy to przyjmiesz to już Twoja działka. Rzadko pisze na tym forum, a jeżeli już to tylko tam gzie coś mi się bardzo podoba lub bardzo nie podoba. A blur mi się nie podoba niestety, wygląda tandetnie.

Nowe zdjęcie jest tak samo kiepskie, może nawet grosze. Dlaczego - całość wygląda śmiesznie (nie muszę dodawać, że dla mnie?). Pomijając przerysowane ogromne dłonie, źle wygląda kontrast między maską blura na jej twarzy a fakturą skóry na dłoniach. Tutaj jeszcze bardziej widać jak blur zniekształca rysy twarzy i pozbawia charakteru. Nie chce być złośliwa, chciałabym tylko wreszcie zobaczyć jak naprawdę wygląda ta modelka, bo jest bardzo ciekawa

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Nie do Białegostoku Od jakiegoś czasu rozglądam się za modelką z dredami, wprawdzie Klaudia dredów nie ma ale i tak by się nadała. No i szyskie dziewczyny jakie gdzieś w sieci widzę to albo są z Wrocka, albo z Gdańska lub z Lublina. No a teraz z Białego

A ja z Katowic jestem, niestety nie po drodze mi narazie inne miasta
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Używasz zbyt mocnych ustawień w metodzie Kelbiego (jeśli nadal ją stosujesz) stonuj ją trochę dobierz ustawienia indywidualnie do każdego zdjęcia a nie takie wartości jakie podaje autor w książce.

Dopiero zaczyna Awatar Boobsoon

Domyślnie

Halllo kolego za kogo Ty mnie masz ? Odnioslem wrażenie ze za pustaka ktory myśli ze znalazł w ksiązce złoty środek na każde foto ! Każdego nowego się miesza z błotem ? ! Nim dlużej czytam to forum tym bardziej się w tym utwierdzam.
    50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
    ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Gość ma jakiś pomysł co możesz robić źle, pisze Ci o tym nie komentując zdjęcia a ty strzelasz focha? Naaaajs.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna Awatar Boobsoon

Domyślnie

toż pisalem wczesniej panowie ze wg mnie pasuje taki przesdzony efekt wygladzaena skina u klaudi - wy to nazwacie przesunieciem suwak 'blur' jak kolwiek to nie jest jeden suwaczek w Craw...
    btw nie zaden foch ( ja sie nie focham ) dalem tu zdjecia pod krytyke innych , staram sie obronić moj pomysł zdjęcia. ot co - ku wyjaśnieniu
    pzdr !
    50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
    ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boobsoon Zobacz posta
    Każdego nowego się miesza z błotem ? !
    Jak na razie to Ty mieszasz z błotem każdego, kto śmie napisać że Twoje zdjęcie mu się nie podoba. Opanuj się trochę.
    Tobie się podoba taki blur, nie każdemu się musi podobać. To że ktoś ma inny gust nie znaczy że Cię miesza z błotem ani że trzeba swojego gustu bronić na siłę do ostatniej kropli krwi...

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

11. Bardzo fajna fotka tylko niestety ja bym takiej fotki na forum nie pokazal z powodu totalnego braku ostrosci na twarzy modelki. Nie wierze ze tego nie zauwazyles a pomimo to wstawiles fotke wiec nie wiem co chciales tym osiagnac.
    12. Znowu bardzo fajna fotka. Jedyne do czego sie mozna przyczepic to cera modelki ktora jest przedobrzona w PSie. Jak masz rawa to obrob ja jeszcze raz i bedzie miodzio.
    13. Moim zdaniem ostatnia fotka to porazka. Dzis wiekszosc dziewczyn na plakatach wyglada na plastikowe ale twarz twojej modelki to juz istny wosk. Do tego te rece...
    Pamietaj ze nawet tacy ludzie jak Venomer wstawiaja tu fotki nie po to zeby sie podbudowac psychicznie i ogladac achy i echy tylko po to zeby ktos wskazal im co mozna bylo zrobic lepiej.
    Ja tez bylem zdolowany jak wstawilem pierwsze foty ktore bardzo bardzo mi sie podobaly i zostalem zjechany na forum. Dzieki temu jednak w nastepnych zdjeciach zwracalem uwage na bledy ktore mi wytknieto i dlatego jestem ludzia wdzieczny za kazde konstruktywne zjebki z ktorych moge sie czegos nauczyc.
    Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 09-11-2009 o 15:05

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Wybacz, ale nie było moim zamiarem to abyś odniósł takie wrażenie. Wcale tak nie uważam. Po prostu sam bawiłem się tą metoda i na niektórych fotkach przesadzałem, pomimo tego iż wydawało mi się że dobrałem dobre parametry. Jeżeli będziesz miał ochotę to zajrzyj na mojego digarta. Tam bodajże są fotki, które o tym dobitnie świadczą.

Bywalec Awatar voriax
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Witaj

Zapewne już się rozeźliłeś :-)

ale spójrz na ostatnią fotkę tutaj:

1. Ręce vs Twarz : Praczka vs światowej klasy modelka wyPSowana na maxa
    2. Palce... pasują? chyba nie za bardzo, wyszły ci kulfony
    3. Twarz popsułeś a skóry w innych miejscach to już nie łaska wygłaskać by była jakaś spójność?
    4. max wosk jak zauważyli koledzy, to nawet nie próbuje pasować do reszty
    5. we wskazanym miejscu wygląda strasznie - jak źle wyszparowane...
    6. resztki bluzki na dole... ups
    7. twarz wycackałeś włosy olałeś
    8. poniżej linii ust już nie chciało ci się blurować i zostawiasz znamię/pryszcz?

tylko tyle zauważył laik.

Dlaczego powyzsze piszę?
    Bo heroicznie bronisz fotek, poddaj się
    łączysz bazar z extra efektami przeznaczonymi dla SF
    moze to jakiś sposób?
    dla mnie nie.

Trzymaj się!
    Marcin.

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów