Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: [Boobsoon] Moja mała pumi

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

11. Bardzo fajna fotka tylko niestety ja bym takiej fotki na forum nie pokazal z powodu totalnego braku ostrosci na twarzy modelki. Nie wierze ze tego nie zauwazyles a pomimo to wstawiles fotke wiec nie wiem co chciales tym osiagnac.
    12. Znowu bardzo fajna fotka. Jedyne do czego sie mozna przyczepic to cera modelki ktora jest przedobrzona w PSie. Jak masz rawa to obrob ja jeszcze raz i bedzie miodzio.
    13. Moim zdaniem ostatnia fotka to porazka. Dzis wiekszosc dziewczyn na plakatach wyglada na plastikowe ale twarz twojej modelki to juz istny wosk. Do tego te rece...
    Pamietaj ze nawet tacy ludzie jak Venomer wstawiaja tu fotki nie po to zeby sie podbudowac psychicznie i ogladac achy i echy tylko po to zeby ktos wskazal im co mozna bylo zrobic lepiej.
    Ja tez bylem zdolowany jak wstawilem pierwsze foty ktore bardzo bardzo mi sie podobaly i zostalem zjechany na forum. Dzieki temu jednak w nastepnych zdjeciach zwracalem uwage na bledy ktore mi wytknieto i dlatego jestem ludzia wdzieczny za kazde konstruktywne zjebki z ktorych moge sie czegos nauczyc.
    Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 09-11-2009 o 15:05

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uprawnienia umieszczania postów