Nie powiem Ci co trzeba zrobić w PS-ie, bo nie jestem mistrzem PS-a. Być może na etapie fotografowania filtr połówkowy, albo doświetlić to, co jest w cieniu. Lepiej zrobić "dobre" zdjęcie, niż potem próbować je "ratować" w PS![]()
Nie powiem Ci co trzeba zrobić w PS-ie, bo nie jestem mistrzem PS-a. Być może na etapie fotografowania filtr połówkowy, albo doświetlić to, co jest w cieniu. Lepiej zrobić "dobre" zdjęcie, niż potem próbować je "ratować" w PS![]()
--------------------
Po krotkiej przerwie w przebywaniu na CB...
Nie oznacza to , że nie szlifowalem swojej wiedzy . Na stan z wielkim hukiem wjechały dwie ciekawe pozycje Scottiego K.
No ładuje foto i zobaczymy jakie będą opinie. ^^
50D + grip + 17-40 L + speed light 580II ex ....
ps. wsumie to sprzęt skradziony ;( zbieram od nowa !
Ni ma obrazka.
Założyłem sobie FOTOBLOGA
A własnie chciałem wyprobować tak zachwalaną stronke do uploadu fotek ImageVenue.com jak widać nie jest taka super ... A zapewniano ze lepsza od ImageShack ;p
12.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A jednak ImageShack wogole na ten moment nie dziala wiec , ciekawe czy tym razem z tego samego serwisu linka łyknie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
12.
Ostatnio edytowane przez Boobsoon ; 02-11-2009 o 23:52 Powód: Automerged Doublepost
O rany. Jak z wosku.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jak miała wyglądać sztucznie to tak.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
szczerze to Klaudi niewiele brakuje do takiej cery . Tylko troszke, doslownie odrobinke zostala z PSuta![]()
Jeżeli Klaudia to żywa osoba to nie wierzę.
Zdecydowanie za dużo blura. Skoro dziewczyna m piękną cerę to chyba warto to pokazać?
A podpis... niezbyt estetyczny niestety.