Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94

Wątek: Poszukiwani fotografowie na koncerty/imprezy [Kraków]

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Takie pytania to już na prv bo mi to zaglądaniem do portfela pachnie. W każdym razie rozczaruje Cie i nie jestem na garnuszku rodziców bo niestety ojciec mój zmarł na raka a mama zarabia niewiele jako urzędnik państwowy. A pracuje od 17 roku życia. Ucina to dalsze komentarze w tym kierunku?
    W związku z tak przykrymi i wczesnymi doświadczeniami życiowymi powinieneś być bardziej rozgarnięty w temacie urzędów skarbowych. One się DOKŁADNIEtakimi sprawami zajmują. Wiesz co to jest kontrola krzyżowa ? To się dowiedz a później pisz że jest to nieprawdopodobne EOT
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    . Za małe zyski, za dużo roboty, .
    wiesz, nie chce mi sie przekomarzać z Toba na ten temat napisze tylko że w przypadku niescisłości lub uchybień US nakłada na podmiot kare do 5 000 zł ( mało ? )
    dodatkowo wystarczy skontrolowac 10 najwiekszych portali i ukarać np 30 osób. uwierz mi że te 30 osób zrobi niezły szum na forach foto. to wystarczy zeby odstraszyć ok 70-80 % ludzi dających foty do tej pory ( odważni zawsze się znajdą ). czyli automatycznie zdjęcia zaczynaja robić właściciele firm, biorą za to pieniądze i płynie rzeka podatku VAT i dochodowego. mysle że jakieś kilka do kilkadziesiat mln rocznie. mało ? dla ciebie moze i mało

wiesz na twierdzeniu "nie wierze ze bedzie im sie chciało" przejechał się juz nie jeden. sam robiłem doplate w wysokości coś koło 60 gr - gdzie przelew kosztował mnie 3 zł - i uwierz że opłacało im się to odszukac i wysłać do mnie w tej sprawie pismo

nie znasz jeszcze życia. oj nie znasz

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów