e tam w kupie raźniejA na powaznie mozna zrobic 2 grupy albo podchodzenie w pojedynke 5 klatek i next
e tam w kupie raźniejA na powaznie mozna zrobic 2 grupy albo podchodzenie w pojedynke 5 klatek i next
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Ja jestem na TAK. rozłożenie na dwie tury poskutkuje mniejszą ilością czarnych zdjęć![]()
ktoś z tu obecnych wybiera się na te eliminacje do fever jutro (niedziela)??
C 450D + BG-E5 + C18-55 + S28-300
Wiem że analog miał ochotę wielką, zadzwońcie na nr który podałem (on był podany na ich FB więc to nic special) bo nie wiem czy te eliminacje to tak całkiem open impreza
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
13.03.2011 Teatr Wielki - wyprzedaż strojów.
W niedziele miedzy 9 a 14 w teatrze wielkim wyprzedaż strojów z starszych oper i przedstawień. Ceny podobno miedzy 10 a 70 zł.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
mam już linka
http://www.dzienniklodzki.pl/wiadomo....html?cookie=1
Ostatnio edytowane przez szuler ; 11-03-2011 o 13:19 Powód: Automerged Doublepost
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
szuler
masz jutro z pól godziny czasu za dnia ? chciałbym podpiać jedno Twoje szkiełko i zrobić klika sampli .
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
sorki, ale dziś odpada, w niedzielę nie ma problemu będę cały dzień leczył się w domu![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
oki ,jutro tez jest okwysłałem Ci tel na pw ,jak dojdziesz do siebie to cyknij
![]()
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Witam... jestem świeżaczkiem w temacie fotografii i nie jestem z Łodzi ale z TM... W moim mieście jak niektórym wiadomo (albo i nie) jest kilka starych, opuszczonych fabryk... są naprawdę spoko miejsca do focenia... ogrodzenia w pewnych miejscach porozwalane także problemu z wejściem by nie było... jak ktoś miałby wolny jakiś weekend i chciałby pofocić na gruzach itp. to możnaby podbić w parę miejsc... a jak ktoś lubi Landschaft'y czy jak to sie tam pisze... polecam Zalew Sulejowski albo małe groty... oczywiście oprowadzenie po tych wszystkich miejscówkach zapewniam![]()
Canon Eos 550d + Kit 18-55 + Sunpak PF30x
digart
20ty się zbliża może by zrobić listę osób zainteresowanych i chętnych do spotkania.? bo znowu będzie jak ostatnio...
Termin 20.03
1. Bazyss