Strona 94 z 166 PierwszyPierwszy ... 44849293949596104144 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 931 do 940 z 1660

Wątek: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    1. barman_pl na 90%
    2. Strebor na 99%
    3. szuler
    4. bazyss
    5. Morfii
    6. Blackrado
    7. analogforever
    8. JeRzU
    9. rafalp88 na 90%
    10. 3voQ

Czy ta lista jest aktualna ? Czy ktoś chce się dopisać ?
    Po ile zrzuta ? To ma znaczenie w kwestii tego co możemy zrobić w zasadzie.

Mozna zrobic bielizne z jedna osoba , z druga sam nie wiem. Swoich pomysl nie sprzedam ;D. Moze byc pin-up , raczej nie wymaga zbytniego przygotowania ale dochodzi kwestia fryzury , nie kazda wizazystka to zrobi. Moze Aasia Wilińska by nas wsparla w temacie bo ma doswiadczenie ale wtedy w trzeba by liczyc w granicach 150-200 zl przygotowanie osoby , moze mniej jak sie dogadam heh.
    fajnie by było aby sie zmieścić do czterech dyszek na głowe jeśli chodzi o koszty ,mi osobiście to prawie obojętnie co będę robił ,wypije jakieś browarki i będzie fajnie. Pin up mogłby być ale jak generuje duże koszty ,to dla mnie może go nie być ,osobiście mało mnie to kręci pomimo tego że chyba sam rzuciłemm taki temat , bielizna będzie fajna ,tak samo jakiś glamour, jak będą fajne modelki w fajnych ciuszkach to zdjecia też mnie osobiście pewnie zadowolą :-D
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

Co do mojej skromnej osoby to będę na 100%
    Jeżeli chodzi o zamysł to podobnie jak analogforever. Pin up nie znam wiec obojętnie. Bielizna, Glamour czy ciuszki to już bez różnicy
    Najważniejsze to spotkać się z ekipą podciągnąć technikę i wykluczyć błędy popełniane wcześniej.

Już nie mogę się doczekać ;P

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

coś cisza duża, widze ze raczej niewypał ta niedziela ,ja się osobiście wypisuje jak do tej pory nic nie wiadomo.

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Ja również odpadam, prawdopodobieństwo przyjścia spada więc nie chcę przekłamywać liczby chętnych
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie

Dokładnie. Może się ktoś jeszcze odezwie i zdeklaruje czy przychodzi czy nie? bo na listę się wpisali a teraz cisza. Lipa by wyszła jak by nie było spotkania ;/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No więc lipa bo cisza. Niestety mam ograniczony a ambitniejszych tematach trzeba więcej konkretów i szybciej ze strony zainteresowanych osób. Więc może wpierw ustalić wspólnie , co można zrobić , znaleźć wstępnie chętne osoby i dopiero ustalać termin.
    no comment...

Domyślnie

czemu ja to czytam trzeci raz i nic nie rozumię
    no comment...
    Wojtek kiedy możesz nas u siebie gościć?
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ale czego nie rozumiesz ?
    no comment...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Konstantynów

Domyślnie

ja ja pzrychodzę, będę na 100%, doczekać się juz nie mogę, ah
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    to jak w końcu, kto na 100% będzie??
    Ostatnio edytowane przez JeRzU ; 02-03-2011 o 11:09 Powód: Automerged Doublepost
    C 450D + BG-E5 + C18-55 + S28-300

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No więc lipa bo cisza. Niestety mam ograniczony a ambitniejszych tematach trzeba więcej konkretów i szybciej ze strony zainteresowanych osób. Więc może wpierw ustalić wspólnie , co można zrobić , znaleźć wstępnie chętne osoby i dopiero ustalać termin.
    sorry Michał ale cisza to raczej z Twojej strony , spotkanie niby za cztery dni a gdzieś zaginąłeś, propozycje były przeciez z naszej strony jakieś ale nie ustosunkowałeś sie w zaden sposób do nich ,przynajmnmiej do mojej z soboty bodaj, wiesz ja nawet jako osoba mocno dyspozycyjna też chciałbym wiedzieć kilka dni wcześniej czy się spotykamy ,ludzie mają przecież rodziny i nie kazdy tak bierze sprzęt i wychodzi sobie z domu kiedy chce.

Strona 94 z 166 PierwszyPierwszy ... 44849293949596104144 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów