no i cycki w wątku się pokazały i wpisów w jeden dzień wiecej niż przez ostatnie dwa miesiące :-) , a tak apropos spędów to i też ma swój urok , zawsze najlepsze zdjęcia powstają przypadkiem .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
znalzałem hasło na imageshack ,trzy fotki z niedzielnych tragów
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 12-01-2011 o 18:07 Powód: Automerged Doublepost
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Analog jakim szkłem fociłeś? bo nie widze w exifie więć domyślam się że którymś z manuali
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Helios 58/2 ,ten standard od Zenita
Strebor ,jeszcze w robocie? ,ja wczoraj posiedziałem mocno
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 12-01-2011 o 18:54 Powód: Automerged Doublepost
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Ja się również dostosuję do reszty stada i zciepę narodową zrobię. Co do cycków to nie widzę przeszkód, ale żeby fajnie to wyszło to można by podzielić się na jakieś mniejsze grupy po max 4 luda wtedy i modelka mniejszy stres przeżyje i łatwiej będzie coś strzelić.
oczy + rynce + pstrykacz
Oj Wy z tymi cyckami...
Ja może inaczej powiem - trzeba załatwić taką modelkę żeby miała pojęcie i żeby było fajnie i luźno - w sumie może być tak jak ostatnio - moim zdaniem było oki...
A od gołych cycków przynajmniej ja wolę dobre zdjęcia
pozdr.
jeśli znajdzie się jeszcze miejsce to i ja chętnie dołączę do spotkania![]()
Smile, wyszło coś z fotek modeli RC?
barman zgadzam się z Tobą w 100%
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
...może to głupie ale zaczynam rozumieć że toples traktujecie jak sex z dzi... sory ale tak to wygląda... każdy chce być sam na samproszę was... może tego nie widzicie ale fakty są przeciwko wami :P
fakt takie grupki po 2-3 osoby dały by radę...
Nie wiem jak w praktyce ale może walnąć 2 sceny na foty ? jedni toples inni normalne foty... trzecia grupa relaks
ps... po co modelka... źle szukacie :P
...co do targów to prawie każdy z canonem... więc pewnie kogoś widziałem... ale mój kit z daleka... co tu pisać![]()
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 13-01-2011 o 01:54 Powód: Automerged Doublepost
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej