To ja przyjde z mama.
To ja przyjde z mama.
a to można z osobą towarzyszącą![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
ja powiem tak , im mniej tym wygodniej , wiec po prostu dobrze jest miec to na uwadze
Grigoras , panowie troche racji maja ;] , wiec moze po prostu nastepnym razem sie wybierzesz a chyba nie problem sie spiknac za pare tygodni znow gdzies cos
no comment...
nie ma Panowie o co się sprzeczać,ja pewnie też nie dotrę szybciej jak 11-12 godz,znając życie jedni wyjdą ,drudzy przyjdą,mnie zadowoli zrobienie 1 rolki na średnim ,tak żeby mieć wieczorem jakieś wywołanko i może na jakąś odbitke się skuszę,mysle że jak kolega chętny to niech przyjdzie ,damy pewnie rade nawet z koleżanką.Spotkanie miało być w założeniu towarzyskie przecież :-D
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Ja wezmę plastikowe krzesełka nierozkładane, bo jednak nie zdążyłem odebrać rozkładanych... Wziąć więcej niż jedno ?
Pozdr.
ja moge postać ,dobrze by było zeby przynajmniej Panie miały na czym usiąść (modelki ,wisażystka i Blackrado) :-D
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Dobra - zapakowałem 3 sztuki
Pozdr.
Od poniedziałku do piątku za biurkiem siedzę jak raz postoje to może urosnę
Ja mogę dotrzeć troszkę po 10.00![]()
Moim zdaniem decydujący głos ma Michał, a jeżeli mieliśmy się spotkać u niego to od razu pisał, że nie zmieści się więcej niż 10 osób (komfort fotografowania). Pozatym i tak fotografowanie zacznie się od godz. 11 lub nawet 12 jak wizażystka zakończy swoją pracę. Ja nie chcę nikogo wykluczać, ale chyba Grigoras trochę zaspał.
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Nie no ja wiem jak to jest kiedy przychodzi 10 osob , czesciowo foca itd i jednak jest maly kociol juz ;] , nie mowie ze nie ale chyba faktycznie jakis limit powinien byc.
generalnie czesc bedzie cykac , czesc palic pewnie ( na korytarzu ! ;p ) , czesc siedziec a wiekszosc macac sprzet czyjs , bez skojarzen ;]
no comment...