analog wezme lampe z pc-sync + kabel![]()
analog wezme lampe z pc-sync + kabel![]()
ja tez ale, ale warto sie zabezpieczyc jak cos
lampe i tak nosze w torbie, wiec roznicy mi to nie robi![]()
ej no nie zabierac polowy mieszkania ;]
sa dwa wyzwalacze , kabel tez jest , korzystalem na srednim z kabla i wszystk ok , ba pewnie niz z tymi radiowkami , koledze 3 klatki z rzedu nie naswietlilo
swoja droga dobrze ze bierzesz sredniego bo ja 4 klisze mam wolne ;]
no comment...
Michal, ja tylko domke f2 wezme ze soba :P
A, Intuosa juz nie mam, zostalo mi tylko Volito2![]()
Mikołaj ale pisałeś że weźmiesz szafę (obiektywów MF)![]()
e, 55/1.2 i 180/2.8 wchodza w torbe
a o szafie to pisalem ze moge modelkom szafe ciuchow dowiezc
a z MF to juz mi 3 szkla zostaly...
Oj widzę, że za późno tu zawitałem...
Choć termin i tak dla mnie nie do przeskoczenia(chyba, że od rana na 2-3 godzinki bo w weekend mam ostatnie tegoroczne plenery.
Chętnie piszę się następnym razem!
Gdyby była potrzebna świetna wizażystka(rozsądna cenowo) to również mam w zanadrzu
A z racji odbytych kursów jakiś zniżki w Digital gdyby następnym razem był problem z miejscówką.
Miłego focenia wam życzę!
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
To ja się jeszcze dopiszęTłoku przy modelce postaram się Wam nie robić, jako że to moja pierwsza wizyta w studio będzie, chciałbym przede wszystkim zobaczyć jak to wszystko wygląda, może coś tam cyknąć delikatnie.
lista prezentowałaby się następująco:
1. aligator16
2. MM-architekci
3. szuler
4. analogforever
5. ad@mo
6. Blackrado
7. bucefal14
8. barman
9. 3voQ
10. stroos
11. Grigoras + 1
to +1 dlatego, że zabrałbym ze sobą koleżankę która chciałaby pogadać z wizażystką, no i podpatrzeć może troszkę jak się makijaż foto robi
do zobaczenia w sobotę![]()
pozdrawiam.
400d, BG-E3, 50 f/1.8, 18-55 f/3,5-5,6
Grigoras ale na wcześniejszych stronach pisze wyraźnie że maks. 10 osób - możliwości przestrzenne w studio jednak mamy ograniczone :/