Ja postaram się wziąć dwa krzesełka jak zdążę odebrać od kumpla
Pozdr.
Ja postaram się wziąć dwa krzesełka jak zdążę odebrać od kumpla
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez barman_pl ; 03-11-2009 o 21:58
Może jest coś jeszcze potrzebne do studia co ktoś z nas ma lub mógłby załatwić? To pytanie kieruje głównie do Michała.
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
nie nic , w sumie wszystko bedzie zeby posiedziec , pogadac , pofocic , upic sie ;p
ulotka do pizzeri tez juz jest ;]
no comment...
super, pizza będzie naszą drugą modelką![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
później party widzę, że się nam zapowiada...generalnie co robimy ze sprzętem...zwozimy do domów i ewentualnie powrót?..nie chciałbym w aucie zostawiać wszystkiego a auta w mieście:-)
chyba że w mojej dawnej firmie pod philipsem, obecnie infosyfem...na strzezonym:J
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
Ja na party pewnie nie zawitam![]()
Ech, mam nadzieje ze mi gadzety dojda do weekendu.
Ja zawitam około 11:00... Mam nadzieję, że przyjmiecie o tej godzinie
Pozdr.
Plan jest taki.
Zaczynamy o 10:00 , mozna nawet pozniej ciut dotrzec , wizazem zajmuje sie http://www.maxmodels.pl/kate.html , wiec na samo malowanie pewnie troske zejdzie.
Czas mamy do 16-17 na focenie ( o 17 znajomy sie umowila na cykanie z kims ) ale to chyba te 5-6 godz nam starczy mysle. Ja z aftera tez odpadam raczej. Sprzet mozna u mnie zostawic;p
Jak ktos ma krzeselko to nadal aktualne ;]
aha koszta to w sumie poki co sam wizaz , za 2 osoby 150 zl , ewentualnie nieco wiecej jak bedziemy "szalec" z tym malowaniem wiec na lebka wyjdzie groszowo.
no comment...
ja mam tylko malutki taborecik i chyba trzeba będzie go wziąść
Ludzie listy noszą...
MM-architekci
mam pytanie techniczne ,mianowicie czy jak wezmę Mamiyke średnoformatową (na klisze) to będę miał czym wyzwolić Twoje oświetlenie ? w niej jest tylko podłaczenie lampy błyskowej za pomocą kabelka ,nic w stopce lampy.
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 05-11-2009 o 22:35
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki