OK. Jakby nie padało to dzisiaj w nocy nawet bym pojechał pofocić ale jak popada to damy spokój raczej. Myślmy dzisiaj nad jutrzejszym dniem. Warto skorzystać z tej pięknej pogody.
OK. Jakby nie padało to dzisiaj w nocy nawet bym pojechał pofocić ale jak popada to damy spokój raczej. Myślmy dzisiaj nad jutrzejszym dniem. Warto skorzystać z tej pięknej pogody.
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
jutro też pewnie pogoda nie będzie najlepsza,zostaje raczej coś we wnętrzu ,ja osobiście pomysłu nie mam .
Może się złożymy i wynajmiemy jakąś modelke ?
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 24-10-2009 o 18:07
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
jestem zaDD
3voQ
Zaczynam odpowiednio wcześnie o tym pisać.
Temat : spotkanie na piwku w najbiższy piątek 30.10 godz ok. 17.00 miejsce Łódź Kaliska oczywiście lokal na pietrynie![]()
Jeżeli byliby chętni możemy się również spotkać na plenerze w niedzielę 01.11 ok. godz 19-20 na którymś z łódzkich cmentarzy.
Czekam na odzwew![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
To ja na 100% odpadam - w tym tygodniu pracuje na noc :/
Ale mam propozycję (pomysł podsunął mi analogforever):
Wynajmijmy kiedyś studio, skombinujemy modelkę lub dwie - będzie świetna okazja do pofocenia, poznania się, wymiany doświadczeń, a przy okazji wykonanie zadania 1 klubu Canonierów
Termin według mnie - raczej po 1 listopada, najlepiej w któryś weekend.
Co o tym myślicie?
ja osobiście wolałbym pofotografować zamiast siedzieć w pubie przy piwku,w ten weekend to autentycznie też nie dam rady.
Aligator16
czy masz możliwość zająć się tym wynajęciem modelki / modelek i jakiegoś taniego studia ? ,ja nie mam takich kontaktów jako amator-hobbysta.
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
możecie mnie dopisać do tego studia, ale moje wcześniejsze propozycje nadal są aktualne
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Za parę dni dam info o studiu po kosztach, zapytam znajomego wcześniej by nie obiecywać i później odwoływać bo okaże się ze jednak odmawia![]()
wojkij - jakie i gdzie to studio?
Ja zazwyczaj korzystam z dosyć taniego, i przy tym dosyć przestronnego i dobrze wyposażonego studia:
http://digital.pl/index.php?option=c...d=53&Itemid=41
Mały haczyk: jest to studio admina forum NikonaAle myślę że da się to przeżyć :P
Ogólnie mogę się tym zająć, powiedzcie tylko jak wy to sobie widzicie![]()
Pomysły doskonałe muszę przyznać!
jako alernatywę możemy skorzytać również ze studia naszego wspólnego kolegi
"MM-architekci z forum:
http://canon-board.info/showthread.php?t=53955
trzeba by taką akcję zorganizować odpowiednio wcześniej, zaplanować jakbyśmy to widzieli, umówić modelki, przygotować je na ten dzień (czy też kilka godzin), później wspólna obróbka, analiza (myślę, że wiele w ten sposób można się nauczyć). Taki seans można zakończyć piwkiem....czyli połączenie dwóch pomysłów: focenie zalane zimnym browarkiem=]
Piotr.
P.S. Czy to admin Nikona czy Sony czy też też firmy Tata, ważne, żeby studio było zgodnie z naszymi wymaganiami i nie drogo. Jak gość będzie do dogadania to zawsze możemy później w przyszłości powtarzać takie akcje.
3voQ