Strona 158 z 166 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 571 do 1 580 z 1660

Wątek: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Chyba tylko mi udawało się zbierać chętnych i coś z tego wychodziło, łódź to specyficzni ludzie :/
    Teoretycznie mógłbym to zorganizować, ale widzę to tylko w opcji nie po kosztach, tzn. ok 100zł przy 8-10 osobach, macie lokal przez kilka godzin, 2 grupy fotografów żeby każdy mógł na spokojnie podziałać, 3-4 modelki, make-up, stylizacje, oświetlenie zapewnione. Jeśli byli by chętni - zapraszam, można coś ustalić

Bo jak widzę że ktoś chce wynająć lokal za 200zł do zdjęć, które typowo mogą służyć jako reklama, do tego brać pierwsze lepsze modelki byle tfp, make up może wg niektórych nawet nie być, byleby było tanio, to to się kupy nie trzyma niestety.
    Zobaczcie sobie jak inni sobie radzili:
    Master Class Weekend Łódź - Backstage - YouTube
    Koszt modelki - to zależy jakie się ma portfolio i znajomości Makeup - ok 50zł, za dwa da się załatwić, fryzura to samo mniej więcej.

Dzięki za przywołanie mojego filmiku :-) Jeśli ktoś byłby chętny to możemy coś w takim stylu zorganizować na wiosnę! ;-)
    Pozdrawiam

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Ernestoo Zobacz posta
    Dzięki za przywołanie mojego filmiku :-) Jeśli ktoś byłby chętny to możemy coś w takim stylu zorganizować na wiosnę! ;-)
    Pozdrawiam

fajny filmik, gratuluje jeśli to Ty kręciłeś :-)

sorry ze mnie nie było troszke ale byłem totalnie out ostatnio , robertunio widze ze troche pogadałes w tych lokalach , jak mozesz to podeslij mi tel do siebie na priv , aligator16 - widzisz , spotkań w studio było juz kilka , ja z nich mam aż całe 3 zdjecia w portfolio z czego dwa po niezłej pracy domowej w PS , podrzuciłem pomysł zrobienia czegoś co wzbogaciło by mi portfolio i myslę że innym także , a prace studyjne tego nie zrobią, chyba ze bedzie to high end makijaż i stylizacja na ładnej buźce , chociaż osobiście zdecydowanie wolałbym bielizne na zgrabnej modelce , bo bardziej mi takie zdjecia są potrzebne, pewnie kiedyś zadowoliłbym sie jakimiś portrecikami studyjnymi , teraz nie , nie wiem jak inni ale widze ze na liste wpisały sie osoby które troszke fotografują juz , przynajmniej te które znam dlatego zarzuciłem temat spotkania niestudyjnego .
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

No niestety wszystkim dogodzić się nie da, jednym coś te spotkania dały, innym nie. Co do studyjnych spotkań, ja odpadam raczej przy organizacji takiego czegoś, zmieniłem studio i musiałoby mi się to bardzo opłacać. Ogólnie mogę pomóc/zorganizować te lofty jeśli będą chętni, jako uczestnik raczej odpadam z pewnych względów

Uzależniony Awatar RTSiak

Temat Foto Dejów na razie podrzuciłem Obiektywnej. Oni jednak nie mają osobowości prawnej co stanowi duży problem jeśli chodzi o dogadywanie się z tymi wszystkimi instytucjami operującymi obiektami, które by nas interesowały. Szukam dalej.
    Ostatnio edytowane przez RTSiak ; 12-03-2013 o 19:51

Mam pilną sprawe. Szukam kogoś z Łodzi, kto posiada 1d (obojętne czy 1d2/3/4... X ) i mógłby się spotkać chociaż na 10min, obojętne gdzie (manufaktura albo jakieś inne miejsce w centrum, albo mogę nawet podjecać gdzieś dalej) i udostępnić mi na kilka chwil puszke. Bardzo chciałbym przetestować na 1dynce moją sigme 120-300OS. Chce sprawdzić jaka będzie różnica w pracy AF w porównaniu do mojego 7d z którym ta sigma chyba za bardzo się nie dogaduje;/. Dla zainteresowanego moge w zamian podrzucić też do testów sigme 8-16 i oczywiście będzie można przestrzelić samemu 120-300/2.8

mam 1d3, ale będę w Łodzi od 03.06

--- Kolejny post ---

mam 1d3, ale będę w Łodzi od 03.06
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Siemanko,
    może ktoś z naszych rejonów ma chęć sprzedać swój słoik.. canona 85 f1,8. Chętnie przygarnę dobrą sztukę
    było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez RTSiak Zobacz posta
    Mam taką propozycje. Co Wy na to aby zacząć organizować Foto Deje (pewnie część pamięta te organizowane przez Moje Miasto) w różnych ciekawych miejscach (typu stare rozwalone czy też odrestaurowane fabryki/pałace itd itp... ogólnie ciekawe miejsca nie koniecznie dostępne na codzień dla zwykłego szarego Łodzianina). Osobiście mógłbym się zająć kontaktem z ''opiekunami'' obiektów które by nas interesowały. Może MMka wzięłaby nas pod patronat, albo np Nasze miasto czy Obiektywna? Można by coś pokombinować. Nie znam zbyt wielu ciekawych miejsc więc tu prosiłbym o jak najwięcej propozycji. Oczywiście widziałem to od początku do końca bezpłatne dla każdego zainteresowanego.
    Taki wypad plenerowy rowniez uwazam za nieporownywalnie bardziej ciekawe doswiadczenie niz kolejna nudna sesja w studio. Jakby sie udalo cos fajnego zalatwic to sie pisze

Pełne uzależnienie
    Miasto
    127.0.0.1

Obadałem w tygodniu jedną fabryczkę w centrum. Ze cztery kondygnacje ruin. Dodatkowo graffiti + bajzel Można wchodzić bez większych problemów.
    Sampelek z poddasza: Woophy - Download
    .

Gdzie to dokladnie jest ?

Strona 158 z 166 PierwszyPierwszy ... 58108148156157158159160 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów