Ja w zależności od daty i godziny też chętnie zajrzę, dowiedzieć się coś ciekawego i poznać prę ciekawych osobistości![]()
Ja w zależności od daty i godziny też chętnie zajrzę, dowiedzieć się coś ciekawego i poznać prę ciekawych osobistości![]()
Jarku... To ja sobie po cichu sfocę felgę albo przedni zderzaczek
Pozdr.
Ale mnie tu dawno nie było
Co do sesji w loftach bo kiedyś się dowiadywałem, nie robią problemów, można wchodzić większą grupą i focić, koszt to 450-550zł za dobę, jednak ja bym większą grupą niż 5 osób nie wchodził, z wiadomych względów, zawsze można podzielić się w ciągu tej jednej doby.
no to lipa jak sa takie koszty wynajęcia :-(
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Może poszukajmy w konkurencyjnych dla hoteli apartamentach prywatnych lub studiach ?
STUDIO-LOFT na wynajem w Łodzi - Cennik
Apartamenty hotelowe w Łodzi | Standard lepszy niż hotel: parking, LCD TV, WiFi, kuchnia i więcej - zobacz
Jaka cena nas interesuje i na ile godzin jest taki lokal potrzebny ?
Jakie są przewidywane koszty wizażystki i modelki ?
robertunio, fajnie że sie włączyłeś, bo juz myślałem że samotnym organizatorem zostane tego spotkania, a jak pisałem wczesniej nie mam tyle czasu żeby sie wszystkim zająć :-) szczególnie że uziemniony jestem tzn bez samochodu
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
może i ja się dopiszę. co prawda amator ze mnie i tak jak czytałem wasze plany to nie chciałem się wygłupiać ale widzę ze robertunio zaznaczając też bycie amatorem przetarł szlaki :-D
więc jeśli to nie będzie 1-3 marca to się pojawię.
1 analogforever
2 szuler
3 barman 90%
4 bazyss 90%
5 robertunio
6 Danon
7 Morfii
8 mwitek
Ostatnio edytowane przez mwitek ; 13-02-2013 o 08:35
Ja nie jestem z Łodzi, więc tak tylko zapytam - uda się coś ogarnąć z tym tematem czy będzie jak zawsze?...
Nie pomogę w organizacji, bo nie mam możliwości - stąd pytanie
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez barman_pl ; 18-02-2013 o 03:54
robertunio, miejscówki konkretne! jeśli chodzi o czas to myślę, że 4h musi być. w zależności też ile będzie docelowo osób
i chyba zakończyliśmy kolejne spotkanie![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971