Jarku, ale jak chodzi Ci o bieliznę, to chyba na tą chwilę jedynie studio
Pozdr.
Jarku, ale jak chodzi Ci o bieliznę, to chyba na tą chwilę jedynie studio
Pozdr.
a to Ty będziesz w tej bieliźnie, że się tak martwisz
widzę skład szykuje się zacny to i ja może zawitam
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
słuchajcie , widze to tak; że gdyby się znalazło ze 7 chętnych można by wynająć na jeden dzień pokój w którymś z hoteli , moze sie zgodzi managment w jakimś na tak układ ze wchodzimy około dziesiecioosobową grupa na zdjecia na powiedzmy 6 godzin , dwie modelki chętne do zapozowania tfp i wizażystka która przemaluje i przeczesze do dwóch stylizacji każdą modelke , mysle ze w granicach 40-50zł na głowe by sie zamknęło jeśli chodzi o koszty.W studio bielizny to nie ma co robić , wiadomo jak sa wyposazone studia, ani łożek ani porządnych foteli do bieliźnianych fotek imo sie nigdzie nie znajdzie .
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Jestem za... Już się doczekać nie mogę
Dawaj Zbychu dawaj... będzie zacnie
Pozdr.
no to szukajcie modelek jak macie jakieś znajome .
Jako że mi się 8 stycznia córeczka urodziła może być ciężko z terminem, ale się postaram... dawajcie termin to go zapiszę gdzieś wielkimi wołami
50 tkę Takumara chętnie po testuję![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
A gdzie to spotkanie by miało się odbyć?
oczy + rynce + pstrykacz
jakiś hotel w Łodzi , ale który to nie mam pojecia jeszcze , zalezec to bedzie od tego czy wpuszczą grupe gdy sie wykupi tylko jeden nocleg dla jednej osoby , jak bedą chętni na spotkanie to dopiero mozna wtedy pogadać z dyrekcjami, wczesniej to nie ma co zawracac głowy , termin do uzgodnienia miedzy nami imo. 50-ka to mało przydatna bedzie raczej na takiej sesji , proponuje gdzie indziej wypróbować :-) , i zaopatrzyć sie coś w granicach 24-28mm :-D a najlepiej przeprosić z kitem bo jest niezstąpiony w małych pomieszceniach .
kit poszedł dawno pod młotek jak miałem takumara 17-50... tylko skąd miałem wiedzieć że takumar się rozpadnie (wyleciała soczewka), 28mm jest na stanie![]()
A może w Pałacu Poznańskiego nas wpuszczą ? Ponoć świeżo wyremontowany i gotowy do używania...
PS.
czy ktoś ma problem ze skrótem klawiszy ALT + a w LR ? Pytam bo zamiast dawać mi "ą" kasuje cały tekst... wkurza to jak diabli..
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 02-02-2013 o 13:18
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
a co to za takumar 17-50 > o tamronie pewno myślałeś ? :-) , o wszelakich pałacach to mozna raczej zapomnieć , wiem jakie kwoty krzyczeli gdy było organizowane spotkanie Canon Foto Klubu :-(