W expo co drugie stoisko jest po prostu puste
Idę do areny może jakieś fajne nowe albumy będą czy cuś
W expo co drugie stoisko jest po prostu puste
Idę do areny może jakieś fajne nowe albumy będą czy cuś
no comment...
Ponieważ zastanawiałem się nad wystawianiem to zaglądałem sobie jak z miejscami i z tego co kojarzę to w większości z branży foto będzie ten sam skład co rok temu.
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Dla mnie to nie jest takie pewne - hala targowa bierze kase od organizatora targow lub sama je organizuje, tak?
Organizator bierze kase od wystawiajacych sie, tak?
Czy mozna sie wystawic za free?
I dalej organizator bierze kase za wejscie na targi?
To przeciez strzelanie sobie w stope.
Ludzie wybiora jedne targi, zamiast byc tu i tu.
Ostatnio w Szczecinie byla Gala Slubna - dosc spora, wejscie za free.
No to fajnie macie w Szczecinie ja w Łodzi to już nie potrafię sobie przypomnieć kiedy był wjazd gratis na takie imprezy. Co do strzału w stopę to uwierz mi, w zeszłym roku do areny były kolejki i naprawdę było tłoczno.
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Ludzie i tak zapłacą. Multum tam ofert za "1200" i na to większość liczy więc ciągną.
no comment...
jakich ofert po 1200 ? bo nie rozumiem? wynajęcie stoiska tyle kosztuje? Kurde myślałem ze tylko jedne targi są w Atlas Arenie, a tu dwa i to w tym samym czasie ?
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
W sensie pro focie za "1200"
no comment...
ja będę potrzebował fotografa i o cenie ogólnie nie myślę... ale nie przesadzajmy![]()
Co do wejściówek to zawsze były płatne i nic się nie zmieniło :/
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
teoretycznie za 1000zł mogę mieć fotografa... sęk w tym czy faktycznie fajne będą foty... jest to tzw. oferta z zespołu który ma grać![]()
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 05-01-2011 o 10:28 Powód: Automerged Doublepost
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej