hm...światło słabe, pogoda ponura ale chciałbym na zew. pocykać...co mamy w Łodzi godnego uwagi..hm..może dzisiaj mnie wena najdzie w pracy![]()
hm...światło słabe, pogoda ponura ale chciałbym na zew. pocykać...co mamy w Łodzi godnego uwagi..hm..może dzisiaj mnie wena najdzie w pracy![]()
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
na atlas arenie dziś gra skra
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
czy mozna oplacic i ulotki rozdawac to nie wiem ale chyba sie nie pyli w sumie
ciekaw jestem ile boks w tym roku kosztuje
no comment...
Dzwoniłem - płacimy 500zł, dalemy ulotki i nic więcej nas nie interesuje - hostessy cały dzień te ulotki rozdają... Nie wiem co o tym myśleć - może jednak warto ? :>
Pozdr.
i wez pilnuj hostesty zeby rozdawala , no nie wiem , jak dla mnie bez sensu , kogo chcesz tymi ulotkami przyciagnac ? mlodzi szukajacy foto szybko zapomna i moze 1/10 kto zatrzyma w ogole ulotke zajrzy na strone... no i koszta ulotek , jak za malo to rozda jak leci w godzine i po ptokach ;]
no comment...
kombinowałem na siłe..i **** wyszła..managier mnie dopadł i wpakował w cudowne szkolenie bhp, które odwlekałem tyle ile noikomu się jeszcze podobniez nie udało;/
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
Był ktoś na targach? jak się udały?
Byłem od samego rana. Sporo ludzi do 12tej się przewinęło.
Najwięcej oczywiście fotografów i video. Tych najlepszych oczywiście nie było bo ich renoma działa sama
Nieustanne próby dźwiękowe były strasznie denerwujące a jak już zaczęli przedstawienie z Ibiszem to nie można było normalnie porozmawiać z wystawcami przez panujący hałas.
Nie zrobiły więc na mnie większego wrażenia po za tym, ze sam obiekt jest super
No i te ulotki... Przyniosłem wiele a niektórych nie pamiętam abym brał wiec jak ktoś mi je wcisnął to już nie wiem. Ciężko było przejść alejką bez tony makulatury!
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
też się wybierałem, ale w sobote wieczorem inne sprawy mnie zatrzymały,po opisie Hiva nawet tego nie żałuje że się tam nie znalazłem.
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Najlepszych nie bylo ?A kto u nas w lodzi najlepszy ? ;] , no oprocz mnie
;p
tak powaznie na palcach jednej reki policzyc tych lepsiejszych , manufaktura fotografia , t.kurzydlak i jeszcze ktos ale nie pamietam , a tak wiekszosc fotoziutkow lodzkich i inne kwiatki
ogolnie bylo lepiej niz na tych pierwszych ale za glosno :/ a bylem od 10-11 , hostesssy nie zawiodly, w koncu zaluje ze apartu nie wzialem heh , pare znajomych osob sie spotkalo , kupon rabatowy na fotoksiazke zgarnalem , wiec ogolnie luzik ;]
minus za : dojscie - nie stac ich na furtke w bramie ? , za debilne ustawienie kas w wejcie gdzie kolejka osoba stoi w drzwiach i na zew a przeciez tyle miejsca mieli :/ ... naglosnienie , momentami nie dalo sie rozmawiac
no comment...