To się zgadali
Pozdr.
To się zgadali
Pozdr.
heretyk do Ciebie dzwoniłem, bo już zwątpiłem że to ad@mo jest właścicielem karty...jak nie odbierał:-) ale spoko już się wyjaśniło więc wszystko wiemy
kolejny plus takiego forumowego spotkania..z nami nic nie zginie:J
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
Szykuje powoli dwie akcje dla ludkow z lodzi , no nie tylko, tym razem trzeba bedzie sie mniej badz wiecej wykosztowac , niestety ;] , do rzeczy :
1. Warsztaty Fashion z Venomerem ( http://canon-board.info/member.php?u=9102 ).
Teoria , omowienie zdjec i przyklady , pozniej praktyka i praca z jedna z dwoch modelek.
Obie przygotowane do pracy przez wizazystke. Jesli beda chetni , a wsrod nich osoby totalnie zielone w korzystaniu ze studia , uzywania sprzetu itd to bedzie tez wstep i zapoznanie co i jak dziala. Poza tym podczas samego focenia beda przynajmniej 2 osoby do pomocy jesli co bedzie nie jasne. Mini catering co bym nam burczenie w brzuchu nie przeszkadzalo w pracy. Kazdy uczestnik otrzyma 30% rabacik na jednorazowa wizyte w studio ( bez godz limitu ) jesli po tym wszystkim kiedys bedzie chcial samemy sprobowac sil
Koszt udzialu w warsztarach - 250 zł
Termin - na 90% - 12 grudnia Sobota
Miejsc - 8
( calosc rusza jak uzbiera sie te 8 osob ) , w przeciagu 2 tyg , moze szybciej powinno byc jasne
2. Jako ze czasem ciezko sie zmotywowac i zebrac aby porobic zdjecia w studio to druga propozycja jest dla osob ktore wola robic zdjecia w grupie , w koncu w kupie razniej ;] . Cala impreza trwa mniej wiecej 6h , do dyspozycji modelka z wizazystka.
Zanim wszyscy rzuca sie w wir fotografowania , rownierz krotki wstepniak co i jak dziala w studio , pare sugestii rad. Pozniej wszyscy dziela sie na dwie grupy i pracuja z modelka.
Koszta - 70 zl od osoby
Termin - dowolny - wstepnie proponowany to 28 badz 29 listopad
Miejsc - 6
3 os grupy do fotografowania daja mozliwosc w miare swobodnej pracy.
Ewentualnie ilosc osob moze byc mniejsza , 3-4 natomiast wzrosna koszta.
W razie pytan/zgloszen PW badz lepiej mail foto@michalmazurowicz.com
Tel 605-111-870
no comment...
Michał jestem chętny na drugie spotkanie![]()
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Jakby ktos kolegi Venomera nie kojarzyl to - http://www.maxmodels.pl/venomer.html ;]
Pamietajcie - jesli ktos chetny to prosze mail , nie pogubie sie i kontakt odrazu mam od kazdego.
no comment...
Edytowac nie moge wiec
Termin warsztatow z Venomerem to 28 litopada ! A wiec nieco wczesniej ;]
no comment...
ja dopiero chyba po świętch dam rade znowu się gdzieś wyrwać fotograficznie ,ale coś się zaczyna dziać i to trzeba chwalić.
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Dobrze się zaczyna ten studyjny sezon zimowyOby tak całą zimę było...
Brak
Przed samymi swietami tzn 19 to ja tego nie widze , na glowie zazwyczaj inne sprawy , a kolejne jesli juz po nowym roku w polowie stycznia. To zalezy tez od tego czy te obecne uda sie zorganizowac.
tutaj info generalnie - http://canon-board.info/showthread.php?t=54980
no comment...