Damy radę - ludziska - ładować aku i czycić karty - ostatnia chwila
Pozdr.
Damy radę - ludziska - ładować aku i czycić karty - ostatnia chwila
Pozdr.
Kurde przydało by się jeszcze 85-tke przdmuchnąć
To do dzisiaj ;]
Oj, widzę, że taaka imprezka mnie ominieMam nadzieję na jakąś powtórkę w przyszłości... Może w grudniu, co Michale?
![]()
.
Ja widząc, ze jest już 10tka skompletowana tylko pożałowałem, że nie zajrzałem tu wcześniej. Wiem z doświadczenia, że nawet gdyby studio było ogromne to 10 osób do jednej modelki to zdecydowanie za dużo...
Lepiej 2,3 czy 4 osoby częściej niż 15 na raz!
Od razu jednak zaklepuję się na następną listę![]()
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
qrde mam 3 body i jedną karte pamieci:-)
zostawilem wszystkie karty w aucie ktore wroci po weekendzie dopiero do domu..wezcie mi prosze jakas karte, nie bede szukal z rana po sklepach...ja wezme ze 4 aku:J
3voQ
Canon EOS 5D mk II + 5D + 500D+ sLoiki 16-400 [1.4-2.8]+ balast
----------------------------------------------------------------
Fotografia ślubna Łódź - zdjęcia ślubne, chrzest, komunia
ja mam 4 karty i 3 akui jedno body :/
Po pierwsze przepraszam, że nie odezwałem się wcześniej. Wiem, że to robi się już sporo osób dlatego najpierw zadzwoniłem do Michała, żeby się upewnić czy się zmieścimy. Ale jeśli uważacie że będzie za duży tłok, to nie ma problemu. wpadnę następnym razem.
Mam nadzieję, że to nie będzie jednorazowy zryw i będą jeszcze okazje do spotkania się, pogadania, 'pofocenia' i może nauczenia się czegoś.
pozdrawiam.
400d, BG-E3, 50 f/1.8, 18-55 f/3,5-5,6
No to chyba wpierw sie pisze ze sie gadalo z organizatorem..?
Fakt, przepraszam za zamieszanie, powinienem o tym napisać. Jednak mimo że organizator napisał że nie ma sprawy, to przecież nie będzie tam sam więc Wasze zdanie też się liczy
Teraz się okazuje że nie wiem czy w ogóle uda mi się dotrzeć (jakieś sprawy rodzinne)... także jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i jeśli nie uda mi się dojechać, to udanej sesji życzę i do zobaczenia nast razem.
pozdrawiam.
400d, BG-E3, 50 f/1.8, 18-55 f/3,5-5,6
Było i się skończyło- dzięki wszystkim za super spotkanko i przede wszystkim Michałowi za studio
Pozdr.