Na Tymienieckiego, tuz przy Lodzkiej Strefie Ekonomicznej. Wchodzi sie do ruiny przez oknoJa bym tam w zyciu zadnej modelki nie zabral, no ale co kto lubi.
Na Tymienieckiego, tuz przy Lodzkiej Strefie Ekonomicznej. Wchodzi sie do ruiny przez oknoJa bym tam w zyciu zadnej modelki nie zabral, no ale co kto lubi.
Bingo. Już wchodzi się wygodnie. Gorzej z poruszaniem się po wnętrzu, straszny pieprznik gdzieniegdzie. Modelka rzeczywiście by musiała być odważna. Ale sesja typu zombiee lub biała dama mogłaby się wpasować jak ulał![]()
.
temat odżył ?![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
dzieje się coś ostatnio?
u mnie niestety praca... powoduje, że nie mam zbyt wiele czasu na hobby a teraz szykuje się znów wyjazd na dłuższy czas.![]()
C5DmkII+16-35L+70-200L(is)+S580EXII+NB100
Fotodej w galerii
kolejny fotodej wrzucony na toye, ktos moze orientuje sie gdzie mozna znalezc informacje o tych fotodejach przed faktem tak aby mozna bylo na nie skoczyc ?![]()
Odliczam się!
OK, Witajcie więc,
Mam dwie "modelki" tzn. zabytkowe autka nadające się do ciekawych sesji fotograficznych.
Tutaj fotki autek: DKW F8 Meisterclasse
Renault Primaquatre
Jeśli zebrało by się kilka osób, możemy zrobić jakieś foconko, kwestia tego czy są chętni, czy ma ktoś jakieś światła lub dodatkowy sprzęt oraz wybór miejsca bo ja mogę dodatkowo jeszcze jakąś blende, statywów kilka wziac.
Miejsce jedyne, które ja mogę zaproponować to np poligon na złotnie.
Jesli ktos ma dostep mozna pomysleć o modelu/modelce lub modelu i modelce ciekawych ubraniach z epoki i ustawic auto pod jakims zameczkiem/dworkiem i połączyć to wszystko w całość...
Jeszcze jest jesień więc kolory dopisują, czekam na odzew...
Ostatnio edytowane przez genosajd ; 21-10-2013 o 10:05
Witamy :-)
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Dopiszcie mnie do listy, chetnie cos porobie![]()