Strona 154 z 166 PierwszyPierwszy ... 54104144152153154155156164 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 531 do 1 540 z 1660

Wątek: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie Odp: Łódzcy Canonierzy i nie tylko odliczcie się ;-)

1 analogforver
    2 szuler
    3 barman 90%
    4
    5

zostały dwa wolne miejsca
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

hehee , to tylko tak na przykład te 5 miejscówek, myslę że optymalnie by było ok 7 osób, tak aby kazdy miał dużą szanse coś fajnego zrobić :-)
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

1 analogforver
    2 szuler
    3 barman 90%
    4 bazyss 90%
    5

Miasto
    Łódź/Brzeziny

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    a może zboczeńcy darujecie sobie tą bieliznę i taką sesję można w tygodniu zrobić w większości lokali na pietrynie
    Ja jestem za takim fajnym ekspresyjnym MINI ... Takie coś da się zrobić w sumie wszędzie ...
    Nie mam parcia na bieliznę, bo mam ją na co dzień ..

Reasumując - mogę mieć modelkę wystrojoną od głowy do pięt, byle by była kumata i żeby wyszły dobre zdjęcia

Pozdr.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Michał ,
    akurat rzuciłem temat bielizny bo imo ze spotkania chciałbym miec jakieś zdjecia do portfolio, a bieliźniane zawsze się fajnie ogląda i chyba stosunkowo łatwa sesja do zrobienia , tylko fajne fotograficznie łóżko jest potrzebne , co zapewnia w miare pokój w jakimś hotelu . A ze zdjeciami z wystylizowaną od stóp do główy modelką to juz jest poważna sprawa , mua, fryzjer , stylista, projektant który użyczy ciuszków do sesji , biżuteria itd , to powazna sesja i do końca z dobrym efektem na koniec wypadałoby by była zrobiona także w jakimś ciekawszym niz studio pomieszczeniu , ja cały czas myśłałem o spotkaniu gdzie składka bedzie wynościć do 50zł od głowy ,a przy takiej sesji sie za tyle nie zmieścimy , zresztą nie mam tyle czasu aby umawiac taka ekipe na sesje bo to są dziesiatki telefonów i rozmów z kilkoma osobami ,ja to tak widze ze swojego doświadczenia i obserwacji , zresztą sami się pewnie juz przekonaliśmy jak na wcześniejszych spotkaniach były modelki przygotowane , tylko jedno spotkanie gdzie Zuza pozowała było cacy i wyszły w miare klasowe zdjecia, mowa o tym ze sama modelka nie ma oddpowiednich ciuchów , butów, dodatków do dobrych zdjeć , chyba ze siegniemy sobie po modelki Playboyowo/Ckm owe które sie potafią ubrać do zdjeć :-) ale kwota składki bedzie poważna juz :-)
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 06-02-2013 o 17:44

Ja się dopiszę na samym końcu by znów lipy nie było jak ostatnio... Na taką konkretną sesje jak pisze analogforever bym się na bank pisał.. faktycznie do portfolio fotki by się takie przydały
    było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej

Miasto
    Łódź/Brzeziny

Jarek, w sumie masz rację ... Ja się oczywiście dostosuję - to była taka luźna propozycja

pozdr.

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

no właśnie nie wiem czy mam racje :-) , tak mi sie jakoś skojarzyła bielizna bo tego nie robiliśmy jeszcze, to raz ,a dwa to tak jak pisalem wcześniej , ale kazda inna propozycja jest mile widziana , to tylko to co mi osobiście do głowy przyszło akurat jesli chodzi o temat bielizny :-)

Jeśli uważacie, że amator da sobie radę na takiej sesji to poproszę o dopisanie.
    Czy jednak 600D i kitowy 18-135 to nie za mało?
    Odpowiadający mi termin: po 16 lutego.

Strona 154 z 166 PierwszyPierwszy ... 54104144152153154155156164 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów