Bardzo sympatyczne, kameralne spotkanie. Dziękuję wszystkim przybyłym za miłe towarzystwo.
Bardzo sympatyczne, kameralne spotkanie. Dziękuję wszystkim przybyłym za miłe towarzystwo.
oczy + rynce + pstrykacz
Tylko 2 osoby robiły zdjęcia![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Nie wiem gdzie to w sumie dac wiec dam poki co tutaj heh. Szukam osoby zainteresowanej robieniem zdjecia jako drugi fotograf na slubach ( ceremonia/wesele ), oczywiscie odplatnie. Taki pakiet dwoch fotografow po prostu. Samo robienie zdjec. Jesli ktos zainteresowan kontakt na PW. Minimum doswiadczenia to znaczy 2-3 sluby zrobione tak abym mogl sie zapoznac z materialem.
no comment...
witam
dopiero teraz wpadłem na ten wątek bo i dopiero ostatnim czasem zabrałem się poważniej za fotografię. poważniej acz wciąż bardzo amatorsko :-D
zacznę śledzić ten wątek i jak będzie okazja to bardzo chętnie pojawie się na jakimś spotkaniu i czegoś nowego od was nauczę. :-D
pozdrowionka!
p.s.
czy działa i przyjmuje amatorów jakaś łódzka grupa funkcjonują na fb tudzież innym serwisie/portalu?
Ostatnio edytowane przez mwitek ; 17-01-2013 o 16:51
może jakies spotkanko fotograficzne byśmy zrobili ? ze dwie modelki w bieliźnie na przykład , są jacyś chętni oprócz mnie ?? :-)
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Trochę im **** zmarzną w tej bieliźnie...![]()
oczy + rynce + pstrykacz
Analog zawsze coś mądrego wymyśli... Też jestem za
Pozdr.
, to podajcie terminy pasujace chodzi mi o dni tygodnia , moze dla odmiany w tygodniu popołudniu/wieczorem a nie w weekend jak zawsze ?
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki