Choc by mi placili nie biore sie juz za to...![]()
Choc by mi placili nie biore sie juz za to...![]()
Co prawda jestem z Włocławka, ale jeśli jakieś spotkanie/ plener fot. będzie organizowany żadną przeszkodą jest dla mnie dystansTakże informować w razie czego
cześciej do złapania na fb : RAFALPAWLEWICZ
Wystawa fotografii Felixa Novikova „W Oczach St. Petersburgu” w Foto Cafe 102
xxxxxxxxxx reg pkt 8.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 27-10-2012 o 20:42
Canon EOS 450D/Canon EOS 1000F + Sigma 70-300/4-5.6 APO DG, Sigma 28-200/3.8-5.6, Sigma 18-200/3.5-6.3 DC OS
Graj!
Tak mnie naszło że może by coś zorganizować w studiu jakieś spotkanie klubowe? Tym razem bez pro modelek i wizażu bo już raz za to płaciłem więc jeśli byłyby modelki to tylko tfp. Ktoś byłby chętny? Proponuję sobotę lub niedziele za tydzień tj. 24 lub 25 października.
oczy + rynce + pstrykacz
Jak najbardziej jestem zainteresowany
Dawno już człowiek nic w studio nie robiłmożna by się było spotkać pogadać, obmacać jakieś nowe sprzęty wymienić doświadczenia, brakuje tego w Łodzi.
Modelinki na TFP ale takie bardziej kumate
A jak z jakimś gftem (PLN) dla właściciela studia?
Ja też z chęcią się dołączę...
Ludzie listy noszą...
Czy jest ktoś z Łodzi kto posiada 1d III ? Bardzo chętnie spotkałbym się chociaż na 5min i przyjrzał mu sie bliżej. Mogę podjechać gdzie będzie trzeba.
Ja także jestem zainteresowany popstrykaniem w studiu
Oczywiście chodziło o listopad. Ale temat chyba umarł śmiercią naturalną, przekładamy termin o tydzień w takim razie na 1 grudnia. Najwyżej będzie kameralne spotkanie w 4 osoby
![]()
oczy + rynce + pstrykacz