no niby racja..
no niby racja..
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Szukam 16-35 L II aby podpiąć i zrobić kilka fotek
Ktoś ma ?
Ludzie listy noszą...
No i znów temat marł... kurna trzeba było umówić się na dzisiejszy dzień.. taka ładna pogoda na plener![]()
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Nasłuchując wierzę na Lublinku słyszę, że dziś duży ruch w powietrzu. Jak ktoś nie ma co robić to niech jedzie pofocić samoloty. Od ulicy Dennej będzie dziś dobry widok bo w użyciu pas 25 a więc podejścia do lądowania od strony wschodniej.
na jakiej pracują częstotliwości?
A ja się tak spytam od części praktycznej - jakie szkło - ogniskowa będzie dobra na górkę? Chodzi oczywiście o Lublinek![]()
Częstotliwość 124,225 MHz. Jeśli chodzi o szkło to robiłem 5D z podpiętym 70-200 i było w sam raz.
Zobaczcie sobie tak informacyjnie co dzisiaj chłopaki ustrzelili http://lotnictwo.net.pl/5-poszczegol...2_03_17_a.html
Ostatnio edytowane przez Przemek_PC ; 17-03-2012 o 19:17
Faktycznie duzy ruch, jak na ten nasz Lublinek.
Choc nie slyszalem tego ruchu, może dlatego, ze troche piwa sie lalo. Mieszkam w Zabizkach i maszyny troszke slychac, te startujace rzecz jasna.
Nie wiem gdzie są Zabizki ale może słyszysz tylko te duże maszyny a małe Cessny czy Tecnamy robiące kręgi nadlotniskowe to niekoniecznie. Niedługo szybowce zaczną latać a ich to już na pewno nie usłyszysz![]()