To są jeszcze jacyś chętni czy dajemy sobie spokój?
To są jeszcze jacyś chętni czy dajemy sobie spokój?
no ,kazdy zajety swymi sprawami ,pewnie się nie uda to spotkanie w tym terminie![]()
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Pytanie z innej beczki. Czy ktoś orientuje się, w którym z łódzkich sklepów zalega najwięcej szkieł canona ? Mam taki mętlik w głowie, że bez organoleptycznego przetestowania chyba się nie obejdzie. Na oku mam cały przekrój szkieł zaczynając od 17-40/4, 24-105/4, przez 16-35/2.8 i 24-70/2.8 na 28/1.8 i 24/1.4 kończąc.... Jak widać mam spore wątpliwościCzy czeka mnie wydzwanianie po fotojokerach czy znacie może inne miejsce godne uwagi ?
Zobacz w fotoaparaciki w pabianicach zawsze byli dobrze zaopatrzeni
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Pojedź do Pabianic do chłopaków z Fotoaparaciki.pl.
Odnośnie spotkania - ja wypowiem się dzień przed - nie chcę żeby znowu coś nie wypaliło
Pozdr.
a na zgierskiej byłeś? http://www.sklep.fotoabc.com/
na zgierskiej możesz zobaczyć jedynie pare szkieł tokiny
tak jak chłopaki piszą fotoaparaciki w pabianicach lub w łodzi fotojoker np. w galerii
kiedyś na łódzkich spotkaniach miałbyś cały wymieniony arsenał i o wiele więcej, ale ... te czasy już mineły
Ostatnio edytowane przez szuler ; 13-01-2012 o 10:19
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Dzieki za pomoc. W ABC faktycznie za wiele nie mają, byłem tam parę razy bo mam ich prawie pod nosem i skończyło się tylko na 2 dekielkach... Szkoda, że do pabianic mam taki kawał ale pewnie nie obejdzie się bez wyprawy do nich, bo wybór mają naprawdę niezły.
A co do spotkania może da się wymyślić coś po za studiem ?;]
j.w. - polecam fotoaparaciki.pl z Pabianic
No ja też prawie wszystko kupiłem w Pabianicach można nowe i z komisu.Ewentualnie foto jocker