Dla mnie za mocno śmigasz w tym ps'ie. Trochę mniej i dyskretniej i będzie cacing.
Dla mnie za mocno śmigasz w tym ps'ie. Trochę mniej i dyskretniej i będzie cacing.
Fotoszopowane mocno... ale jednak z głową. Mi się podobają, choć kadrowanie w niektórych momentach nieco szersze, czasem ciaśniejsze.
Mimo wszystko, jest bardzo fajnie. Moja ulubiona to 6. Fajnie byłoby jednak zrobić coś takiego w tle jakiejś restauracji czy knajpy zadymionej, jazzowej![]()
No to na zakończenie "męskiej" serii
9.
10.
Tak dla ciekawostki to te parę ostatnich zdjęć to efekt luźnego, mocno alkoholowego spotkania z moimi najlepszymi przyjaciółmi.
11. Backstage
Po wzroku Pana fotografa(po lewej) widać, wie sooo robić z aparatem.
Szczęśliwego Nowego Roku forumowicze!
12.
10 ma jakis dziwny cien na lewym barku ale w sumie az tak mi to nie przeszkadza, fotka jak najbardziej na tak
12 nie mam sie do czego przyczepic, fajna
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
kadr wolę ten z kolorowego, a w tej kwestii (b&w vs. color) nie mogę się zdecydowac bo oba dobre![]()
oj 14 i 12 moimi faworytamibardzo fajnie.
Kadr fajniejszy w BW, kolorystyka - oba ujdą. Ale - zastanawia mnie co modelka jadła, że dłubie sobie w zębach żuchwy? Bez urazy - po prostu trochę przegięty ten gest odchylania dolnej wargi jak na mój gust.