Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 51

Wątek: [Ando] portraits

Domyślnie [Ando] portraits

Oto moje, "niezgrabne" jeszcze, próby portretowania ludzi
    1.
    2.

Coś już napisał
    Miasto
    Kielce/Katowice

Domyślnie

Na jedynce ostrość masz przed oczami. Poza tym zamknął bym w kwadracie. Ale ja mam ostatnio taką manierę, więc może z tym się tą wiąże. Mimo wszystko, myślę, że w kwadracie wyglądało by dobrze. Poza tym układ modelki w kadrze (Twoim) podoba mi się.

Dwójki nie ocenię. Jest słaba.

Uzależniony

Domyślnie

Skoro wiesz, ze niezgrabne to dlaczego pokazujesz? Pokaz nam zgrabne.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

"Portraits" w tytule dużo daje, zrób jeszcze podpis z "photography" i będzie znacznie lepiej. Jakieś nikonowe kolorki Ci wyszły.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Dopiero zaczyna

Domyślnie

2. bardzo mi się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Na jedynce ostrość masz przed oczami. Poza tym zamknął bym w kwadracie. Ale ja mam ostatnio taką manierę, więc może z tym się tą wiąże. Mimo wszystko, myślę, że w kwadracie wyglądało by dobrze. Poza tym układ modelki w kadrze (Twoim) podoba mi się.
    Dwójki nie ocenię. Jest słaba.
    No i ta właśnie ostrość mnie niepokoi... To pierwsze zdjęcia zrobione z nowym 85 1.8 i obawiam się, że na większości jest ten sam problem. Co prawda wychodzę z założenia, że najpierw wypadałoby upatrywać winy we własnym braku umiejętności ale jednak wydaje mi się, że przy 50 1.8 ten problem tak często nie występował.
    Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Skoro wiesz, ze niezgrabne to dlaczego pokazujesz? Pokaz nam zgrabne.
    Oł dzizus...To chyba jasne. Pokazuję po to aby na podstawie rzeczowych uwag wyciągać wnioski co robić aby stawały się coraz zgrabniejsze.
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    "Portraits" w tytule dużo daje, zrób jeszcze podpis z "photography" i będzie znacznie lepiej. Jakieś nikonowe kolorki Ci wyszły.
    No to świetnie pank! Jesteś dużo lepszy w robieniu zdjęć niż w próbach bycia ironicznym. Okrutnie interesowało mnie co sądzisz o tytule mojego wątku. Dzięki, że jesteś

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Napisałem przeca, kaszaniaste kolory.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Te zdjęcia jakieś takie różne. Kwadratowe i podłużne. Nie lepiej kadrować w celowniku niż kombinować na komputerze?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Magda Paśnik
    Guest

Domyślnie

Mnie 1 się podoba. 2 trochę mniej - trochę dziwnie cięta.

Miasto
    Kadzidło/Gdańsk

Domyślnie

Jaka modelka na pierwszym... Jaaa.... Przepiękna. A co za tym idzie - bardzo lubię to zdjęcie :P

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów