Na jedynce ostrość masz przed oczami. Poza tym zamknął bym w kwadracie. Ale ja mam ostatnio taką manierę, więc może z tym się tą wiąże. Mimo wszystko, myślę, że w kwadracie wyglądało by dobrze. Poza tym układ modelki w kadrze (Twoim) podoba mi się.
Dwójki nie ocenię. Jest słaba.
Skoro wiesz, ze niezgrabne to dlaczego pokazujesz? Pokaz nam zgrabne.
"Portraits" w tytule dużo daje, zrób jeszcze podpis z "photography" i będzie znacznie lepiej. Jakieś nikonowe kolorki Ci wyszły.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
2. bardzo mi się podoba
No i ta właśnie ostrość mnie niepokoi... To pierwsze zdjęcia zrobione z nowym 85 1.8 i obawiam się, że na większości jest ten sam problem. Co prawda wychodzę z założenia, że najpierw wypadałoby upatrywać winy we własnym braku umiejętności ale jednak wydaje mi się, że przy 50 1.8 ten problem tak często nie występował.
Oł dzizus...To chyba jasne. Pokazuję po to aby na podstawie rzeczowych uwag wyciągać wnioski co robić aby stawały się coraz zgrabniejsze.
No to świetnie pank! Jesteś dużo lepszy w robieniu zdjęć niż w próbach bycia ironicznym. Okrutnie interesowało mnie co sądzisz o tytule mojego wątku. Dzięki, że jesteś![]()
Napisałem przeca, kaszaniaste kolory.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Te zdjęcia jakieś takie różne. Kwadratowe i podłużne. Nie lepiej kadrować w celowniku niż kombinować na komputerze?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Mnie 1 się podoba. 2 trochę mniej - trochę dziwnie cięta.