Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Tour de Pologne

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Exclamation Tour de Pologne

jako ze na forum jest silna frakcja cyklistow-kibicow, to moze korzystajac z okazji poorganizowalibysmy sie w jakies grupy na focenie TdP?

ja ze swojej strony proponuje jakas zbiorke we Wroclawiu. Tour startuje u nas w piatek okolo 10.50 na honorowym starcie w Rynku. mozna tam ich fleszami zdzielic. mozna tez ew. umowic sie gdzies na trasie (peleton wyjezdza gdzies w kierunku Pegowa, potem na Jawor, Legnice do Szklarskiej).
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Ja chetnie bym se zjawil gdyby nie fakt ze najpierw sam bym musial wykonac tour de pologne zeby zobaczyc najciekawsze gorskie odcinki :-(, tym bardziej mi szkoda bo w tym roku obsada wyscigu z najwyzszej polki... chyba to pierwszy ak 'zaawansowany' zawodniczo tour
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 12-09-2005 o 21:21

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ta panoramka mi się podoba. Tylko czemu te zdjęcie takie jakby robione obiektywem bez warstw antyodblaskowych?
    Cytat Zamieszczone przez Błajo
    W Gdansku bylo nudno...
    Niestety potwierdzam.

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ta panoramka mi się podoba. Tylko czemu te zdjęcie takie jakby robione obiektywem bez warstw antyodblaskowych?
    Hmmm niebo bylo biale... wiec sie przestwietlilo... jeszcze na tej fotce unosi sie w powietrzu (nad scena) dym z armaty... no i kit
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

a ja dopiero 16-stego bede polować
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Rowniez planuje lapac cyklistow od piatku do niedzieli na trasach V, VI, VII i VIII etapu. Moze cos ciekawego bedzie mozna ustrzelic na gorskich drogach :>

Coś już napisał

Domyślnie

http://canon-board.info/showthread.php?t=5367

a tu konkurs zwiazany z tematem
    Canon EOS 300 D + KIT + Sigma 70-300 4 - 5.6 APO DG MACRO + 2 x 512 Mb + Velbon DX 888 Digital
    Hp Photosmart 720

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów