Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: 50d w morzu :(

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie

To napisz jak możesz jakie to ubezpieczenie i gdzie można tak sprzęt ubezpieczyć, bo mi zaoferowali tylko takie w przypadku napadu lub kradzieży bez innych możliwości uszkodzenia... Dlatego własnie tak napisałem...

Pozdr.

Dopiero zaczyna Awatar bogdfun

Domyślnie Ubezpieczenie

Ubezpieczenie NW sprzętu elektronicznego - jest albo go nie ma w ofercie sklepu, w którym kupujesz sprzęt.. Ma swoje plusy - bezwarunkowo nowy sprzęt w przypadku zniszczenia. Ma również i minusy - jest całkiem kosztowne.. Dlatego człowiek nie raz i nie dwa razy zastanowi się zanim je wykupi. Jak kupowałem lapka za 4,5 kPLN ubezpieczenie kosztowało dodatkowy 1 kPLN. Ale nawet wylanie browara na kompa gwarantowało mi nowy sprzęt.. Jak to było w opsie - "nawet przypadkowy upadek z wysokości.." Fakt, że nie wszystkie sklepy to oferują..
    500D, 18-55-250, Hoya Pro1 Digital

Coś już napisał Awatar Donikm
    Miasto
    London

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barman_pl Zobacz posta
    To napisz jak możesz jakie to ubezpieczenie i gdzie można tak sprzęt ubezpieczyć, bo mi zaoferowali tylko takie w przypadku napadu lub kradzieży bez innych możliwości uszkodzenia... Dlatego własnie tak napisałem...

Pozdr.
    Mam dwa ubezpieczenia, jedno z Domestic & General (www.domgen.com), które chroni większość mojego sprzętu, drugie kupiłem razem z obiektywem w Calumet (http://www.calumetphoto.co.uk/item/WA2020/). W zasadzie sa to dokładnie takie same polisy.
    5-ki | L-ki | Dodatki

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Donikm Zobacz posta
    Mam dwa ubezpieczenia, jedno z Domestic & General (www.domgen.com), które chroni większość mojego sprzętu, drugie kupiłem razem z obiektywem w Calumet (http://www.calumetphoto.co.uk/item/WA2020/). W zasadzie sa to dokładnie takie same polisy.
    no i tu mamy problem bo to "ubezpieczyciele" zagraniczni...

Pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów