...tak to racja niektorym gol skacze , inaczej sie tutaj zalatwia takie sprawy moze moj kolejny przyklad cos niektorym uswiadomi ....ok rok temu kupilem swietny zegarek casio ktory pobieral czas z najdokladniejszysz zegarow atomowych jeden jest chyba w Londynie a drugi gdzies w Niemczech mniejsza o szczegoly , byl naprawde swietny ale w nocy pobieral czas z Niemiec zamiast z Anglii , robilem wszystko wedlug instrukcji ale to nie pomagalo , bylem 3 razy w sklepie ich menager ustawial go po swojemu i obiecywal ze bedzie dobrze za czwartym razem powiedzieli idz wybierz sobie inny spodobal mi sie drozszy o 70 funtow ale pomyslalem sobie kupie drozszy seiko i moze juz bez saletitarnego czasu itd pokazalem sprzedawcy tez zegarek , wypisal paragon a ja zapytalem ile musze doplacic a on na to nic !!!!!!!!!!!i dal dodatkowe 3 lata gwarancjii za free!!!!!!! zapytalem dlaczego - bylem tu swierzak !!!!a on rzekl miales za duzo problemow z Casio my nie jestesmy wstanie Ci pomoc od reki dbamy o swoich klientow (to nie byl moj pierwszy zakkup w tym sklepie) i dajemy Ci nowy bez jakich kolwiek doplat ....bylem w szoku ale przeciez nie moglem wcisnac sprzedawcy kasy ani tez teraz powiedziec zaplace za nowy nie wazne ile u Was kupywalem itd nie chcialem pisac bo wiedzialem ze co niektorzy oszaleja beda pisac mi na privie itd ale zaryzykowalem co wyszlo sami widzicie ....fakt niektorzy przeginaja psuja specjalnie itd ale gdybym juz im wczesniej oddawal sprzet nie dali by mi nowego -kazali by czekac na serwis wiedza ile i kiedy kupilem u nich sprzetu i ze nigdy nie bylo takiego incydentu ....powiedzialem to moim Szkockim znajomym i ich to wogole nie zdziwilo ale coz oni tak maja od lat ......
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zapomnialem dodac Szkoci wytlumaczyli mi ze zanim dali mi nowy sprawdzaja historie zakupow i reklamacjii klienta gdybym znow wrocil z zalanym sprzetem nie dali by mi nowego .... nie zniszczyl bym kolejnego za rok by dostac nowszy model !!!!Pozdrawiam serdecznie .